Heavy Rain'den yeni sürpriz

Ozan Özarslan 3.06.2010 - 12:31
Heavy Rain'den yeni sürpriz
Heavy Rain'den yeni sürpriz

Quantic Dream tarafından geliştirilen "Heavy Rain" adlı oyunun resmi web sitesi şu an kullanılabilir durumda ve siteye giderek "Four Day" isimli oyun deneyiminden yararlanabilirsiniz.

"Four Day" deneyiminde oyunda bulunan karakterlerle iletişime girip, ip uçlarını kullanarak ve bunlar üzerinde kararlar alarak katili bulma avina çıkabileceksiniz.

Her hafta Salı ve Cuma günleri arasında tamamlamanız gereken görevler, çözmeniz gereken bulmacalar ve bazı özel görevler olacak. Eğer şimdi oyunun resmi web sitesine girip kayıt olursanız, sadece bu deneyime katılmakla kalmayıp oyunun özel tişörtüne sahip olabilmek için gereken kodu da elde edebileceksiniz.

Sony, oyun için görünülenden ve düşünülenden daha fazlasının sizlere sunulacağının ipuçlarını veriyor. Oyun, 23 Şubat'ta ABD'de, 24 Şubat'ta Orta Avrupa'da ve 26 Şubat'ta İngiltere'de satışa sunulacak.

Son olarak firma yetkilileri, "oyun içerisinde bulunan cinsel içerikli sahnelerden endişe duyunlar varsa, şunu belirtelim bu sahneler 'kesinlikle porno' değil" açıklamasında bulundular.

Kaynak: www.vg247.com

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heavy Rain'den yeni sürpriz
İlginizi Çekebilir