Heisenberg'ü Better Call Saul'da görebiliriz

Onur Güner 26.10.2016 - 18:12
Özledik be reis
Bir lise Kimya öğretmenliği yapan Walter White'ın öğretmenlikten en büyük uyuşturucu satıcısına dönüş macerasını izlediğimiz Breaking Bad maalesef bitmiş ve adeta tadı tuzu damağımızda kalmıştı. Dizinin biz hayranları ise özlemimizi bir şekilde Breaking Bad'in yan dizisi olan Better Call Saul ile gidermeye çalışıyoruz ancak tabii ki hiçbir şekilde asıl dizimizin yerini tutmuyor. Dizinin fanatik hayranları her fırsatta dizinin yapımcısı Vince Gilligan'a özlemlerini iletiyor ve bir şekilde Walter'ı geri getirin mesajları atıyordu. Hatta bununla ilgili internette birçok söylem çıkmış ve yapımcı Vince de diziyi özlediğini itiraf etmişti. Ancak herhangi resmi bir açıklama yoktu. Gerçi hala yok ama Walter White karakterini efsanevi bir şekilde canlandıran Bryan Cranston katıldığı bir programda ilginç bir açıklama yaptı.

Heisenberg'ü Better Call Saul'da görebiliriz
Yeni çıkardığı kitabını tanıtan ünlü oyuncu, sunucunun ''Hayranlarınız sizi tekrar Walter White olarak görmek istiyor. Breaking Bad belki geri dönmeyecek ama hiç değilse Better Call Saul'a katılır mısınız?'' sorusuna ise, ''Walter'ı yani Heisenberg'ü özleyenler sadece hayranlar değil maalesef. İnanın ben de onu çok özlüyorum. Hatta bazı zamanlar ekip arkadaşlarımla bir araya gelip eski bölümleri izleyip hakkında konuşuyoruz. Eğer Vince Gilligan benden Better Call Saul'da oynamam konusunda bir istekte bulunursa gözüm kapalı bir şekilde kabul ederim. Ona çok şey borçluyum. Ve söyleyebilirim ki bu teklifi herkes kabul eder. Çünkü eski rol arkadaşlarım da diziyi çok özlüyorlar ve onlarda Vince'ye çok şey borçlular.'' cevabını verdi.

Bu açıklamanın ardından ise stüdyoda alkış kıyameti koptu. Seyirciler slogan olarak Heisenberg! Heisenberg! diye bağırırken ünlü oyuncu Bryan ise, ''You're god damn right!'' diye karşılık verdi. Umarız dizinin yapımcıları bu istekleri sonunda dinler ve Kimya öğretmenimiz bir şekilde geri döner.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2016 13:29
Bu dizi iyiydi de beklediğimi alamamıştım.
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2016 18:17
ne bekliyordun 2 kilo mavi meth'mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2016 16:51
hangi program acaba bilgisi olan varmı? özledik be walter reis
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2016 22:42
Better call saul, breaking bad'den oncesini anlattigi icin donmesine gerek yok :) son sezonunda breaking bad'e baglayabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2016 19:46
bu diziyi çok abartmışlardı bende bi deniyim dedim gerçekten abartıldığı kadar varmış arkadaşlar izlemeyen varsa kesinlikle izlesin pişman olmaz sıkıcı sadece 2-3 bölüm hatırlıyorum onun dışında süper bi dizi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2016 19:18
Kimyayı bana sevdiren koca yürekli adam ! Zamanında kimya çalışırken açıp soundtracklerini dinlerdim. Üniversite sınavında da kimyadan baya iyi yapmıştım. Vay bee..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heisenberg'ü Better Call Saul'da görebiliriz
İlginizi Çekebilir