Hellblade, sürpriz bir yeni nesil güncellemesi aldı

Eren Eroğlu 10.08.2021 - 15:32
Dün akşam saatlerinde yapılan sürpriz bir duyuruyla Hellblade: Senua's Sacrifice'ın yeni nesil güncellemesi yayımlandı.

Dün akşam saatlerinde resmi Ninja Theory sosyal medya hesaplarından yapılan sürpriz bir duyuruyla, Hellblade: Senua's Sacrifice yeni nesil güncellemesinin yayımlandığı duyuruldu. Henüz sadece Xbox Series X|S konsolları için yayımlanmış olan güncelleme, ilerleyen zamanlarda PC versiyonu içinde çıkacak. Ninja Theory tarafından yayımlanan yeni nesil güncellemesi, oyuncuların seçebileceği üç farklı özel ayar içeriyor.

Hellblade, sürpriz bir yeni nesil güncellemesi aldı

Dün akşam tamamen ücretsiz bir şekilde yayımlanmış olan güncellemeyle çok daha iyi bir performans ve çözünürlüğün yanı sıra; malzemeler, parçacıklar ve oyun içerisindeki diğer ayrıntılarda görsel iyileştirmelerine gidilmiş. Ayrıca, oyuncular tarafından en çok talep edilen özelliklerden bir tanesi olan ''Bölüm seçimi'' özelliği de, oyunun yeni güncellemeyle birlikte eklenmiş bulunuyor. Yapımcılar, güncellemenin PC versiyonu üstünde çalışmaya devam ettiklerini belirtirken, başka herhangi bir platforma yeni nesil güncellemesinin yayımlanmasını planlamadıklarını da not düşmüşler.

Hellblade, sürpriz bir yeni nesil güncellemesi aldı

Dün akşam yayımlanmış olan güncelleme sonrası oyun, Xbox Series X konsollarında; 1080p 120 FPS, 4k 60 FPS ve Ray Tracing açık 4k 30 FPS bir şekilde üç farklı ayarda çalışırken, Series S konsollardaysa; 1080p 60 FPS, 1440p 30 FPS ve Ray Tracing açık 1080p 30 FPS bir şekilde çalışmakta. Gelmiş olan yeni güncellemeyle, zaten oldukça güzel manzaralara ev sahipliği yapan Hellblade: Senua's Sacrifice artık çok daha güzel gözüküyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hellblade, sürpriz bir yeni nesil güncellemesi aldı
İlginizi Çekebilir