Hellboy filmi için umut verici bir poster daha yayınlandı

Ersin Kılıç 2.10.2018 - 10:04
Hellboy'un yeni posteri şahane duruyor

Son olarak gösterim tarihi 3 ay ertelenen Hellboy filmi için uzun süredir yeni haber alamıyorduk. Bugün ise Lionsgate stüdyosu filme dair yeni bir poster yayınladı. Bu postere baktığımızda ise Stranger Things'te de karşımıza çıkan David Harbour'un role gayet uyum sağladığı gözüküyor.

Hellboy için yeni bir poster geldi

"Hellboy'un kırılmış ama iyi bir kalbi var. Hellboy'da uğraştığım şey oldukça farklı. Her şekilde daha büyük ve Shekspirvari. Korkunç şeyler içerisine hapsolmuş ama buna rağmen iyi olmaya çalışan biri." açıklamasını yapan David Harbour, karakterinin profili hakkında bilgi de vermiş.

Hellboy filmi için umut verici bir poster daha yayınlandı

Hellboy Kimdir?

Mike Mignolan tarafından yaratılan Hellboy, Dark Horse Comics'in bir karakteridir. 1993 yılında ortaya çıkan karakter, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Nazi döneminde Grigori Rasputin tarafından Third Reich ile birlikte dünyaya çağrılmıştır. Ama çocuk Hellboy uzaklarda İngiltere'nin bir kilisesinde yeryüzünde gelmiştir. Orada Amerikalı bir asker grubu ile karşılaşan Hellboy, askerlerin başında bulunan profesör tarafından evlat edilmiştir ve büyütülmüştür. Şeytan Azzael ve cadı Sarah Hughes'ın çocuğu olan Hellboy, isteksiz bir süper kahramandır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 23:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2018 10:12
Bu yeniden çevrim mi. Yoksa devam filmimi.
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2018 15:14
Yeni bir seri. Blood queen hikayesi baz alınacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hellboy filmi için umut verici bir poster daha yayınlandı
İlginizi Çekebilir