Hellboy filmi R-Rated olarak geri geliyor!

Ersin Kılıç 9.05.2017 - 13:51
İşte beklenen haber ama..
2004 yılında ilk filmi ile karşımıza çıkan ve 2008 yılında Golden Army isimli devam filmi gösterime giren Hellboy serisi için son olarak üzücü bir açıklama gelmiş ve ilk iki filmin de yönetmeni olan Guillermo Del Toro stüdyo arayışlarının olumlu sonuçlanmadığını belirtmiş ve kendi Twitter hesabında "Devam filmi %100 gelmeyecek ve bu konuda söyleyeceğim son söz bu" sözlerini sarfetmişti. İşte bu haberden sonra umutlarımızın söndüğü yeni Hellboy filmi için bugün oldukça enteresan bir haber ortaya çıktı.

Öncelikle bu bir devam filmi olmayacak. Serinin yeniden ele alınacağı belirtildiği için doğal olarak karakterle özdeşleşen Ron Perlman kadroda yer almayacak. Ayrıca filmle ilgili yapılan en heyecan verici açıklama ise R-Rated, yani yetişkin damgasına sahip olması. Bu da daha kanlı bir Hellboy filmi demek.

Mike Mingola kendi Facebook hesabından yaptığı açıklama ile filmin senaryosunun tamamlandığını açıkladı. Ayrıca filmin The Descent ve Game of Thrones projelerinde çalışan Neil Marshall tarafından yönetileceğini ve başrolünde de Stranger Things'ten hatırlayacağımız David Harbour'un yer alacağını da belirtti.

Açıkçası karakter Ron Perlman ile özdeşleşse ve onu görmek istesem de David Harbour enteresan bir seçim olacakmış gibi duruyor. En azından aktörün surat ve vücut yapısının Hellboy karakterine uygun olduğunu söyleyebiliriz. Yeni gelişmeleri merakla bekliyoruz!

Hellboy filmi R-Rated olarak geri geliyor!
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2017 19:24
İşte güzel bir haber. Hellboy cidden efsane bir filmdi. Çok farklı bir türden :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hellboy filmi R-Rated olarak geri geliyor!
İlginizi Çekebilir