Helldivers 2’de Makine Sızıntısı

İlkay Eren Kartal 29.02.2024 - 01:00
Bir Reddit kullanıcısının gönderisine göre Helldivers 2'ye makinelerin eklenmesi an meselesi ve paylaştığı videoda ile oyunculara bunu anlatmaya çalışıyor.

Makinelerin geleceğini zaten biliyorduk ama bu sandığımızdan da yakın olabilir. Helldivers 2’nin sunucularının sıkıntılarının sonunda düzeltilmesi ile stüdyo bu haftanın başlarında oyuna artık daha iyi odaklanabileceklerini ve özellikle oynanabilir makinelere odaklı olduklarını belirtmişti. Sızan bir Reddit videosu bize durumun düşündüğümüzden çok daha yakın olduğunu gösteriyor.

Helldivers 2 İçin Makine İddiası

Makinelerin oyuna ekleneceğinden kimsenin şüphesi yok. İlk oyunda bulunan bu makineler “Report for Duty” trailer’ında da gayet belirgin. Ayrıca bir de mesaj var “Kalkışın ardından geliyor.”

Eğer bu sızıntı video gerçek ise makineler hepimizin beklediğinden daha erken geliyor olabilir. Sızıntıyı yapan fozzye18 isimli kullanıcı makinelerin oyuna eklenmesinden kendisinin sorumlu olmadığını ama oyunda bir oyuncunun kendilerine yeni özellikler göstereceğini söyledikten sonra bir kullanıcı gerçekten iki adet makinenin videoda gözüktüğünü ve kullanıldığını –arka planda- gösteriyor.

Görünüşe göre bunlar iki farklı makine. Oyuncuların ve Reddit kullanıcılarının gözlemlerine göre videoda gözükenlerden biri EXO44 adıyla oyunun fragmanındaydı.  Arka plandaki makine ise ayırt edilebilir durumda değil ama bu çıkarımlar doğru ise birden fazla çeşit makineye erişimimiz olacağı anlamına geliyor.

Bununla da sınırlı kalmamakla birlikte kullanıcılara göre oyuncu makine spawn edip ayrıca yeni silahlara da erişim sağlıyor. 

Oyuncuların düşüncesine göre bunlar bir grup hacker değil yapımcıların oyuna ilgi yaratmak için kullandıkları durumlar. Her kim olursa olsun iyi zaman geçirdikleri kesin. Son olarak gönderinin sahibi kullanıcıya göre bu kişi bir yapımcı olamayacak kadar heyecanlı ve bu malzemeleri göstermek için can atıyordu.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 08:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 10:38
Cidden çok iyi oyun. Son dönemde özellikle kaliteli gördüğüm nadir oyunlardan. İyi becerdiler işi helal
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.02.2024 17:19
Bilgisayarım iyi olduğu vakit alır oynarım bu oyunu. Kalite kokuyor :)
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 06:42
Sadece bilgisayarın değil, internet bağlantın iyi olmalı ve reflekslerin ve stratejik planlama yapacak olan beynin ve arkadaş ortamın çünkü tek başına çekilecek dert değil, dert ortakları lazım. Çıktığından bu yana oyuncu sayısı yarıya düşmüştür. Hızlı tüketilebilir bir oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.02.2024 15:37
İlk oyununda asıl değerinin verilmediğini düşündüğüm oyundu. İlk oyunuda çok güzeldi ama şimdiki oyunu efsane gerçekten. Özellikle PS5 ile 4K TV de oynanınca çok daha güzel. Yapımcıyı tebrik ederim. Güzel oyun ihtiyacı zamanında gerçekten güzel oyun yaptılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Helldivers 2’de Makine Sızıntısı
İlginizi Çekebilir