Helldivers 2 Ekibinden Topluluğa Mesaj

İlkay Eren Kartal 7.03.2024 - 00:48
Helldivers 2’nin denge güncellemesi topluluğu oldukça sarstı. Silahlara nerf geleceğini öğrenen oyuncular yapımcılara tepki göstermeye başladı.

Helldivers 2’de railgun ve kalkan gibi silahların güçlerinin azaltılacağını öğrenen topluluk yapımcılara tepki gösterdi. Bunun üzerine Helldivers 2 dengeleme ekibinden bir geliştiricinin oyunculara sürekli güçlendirme talep etmek yerine güçsüzleştirmeleri benimsemelerini ve oyunda oluşan yeni dinamiklerin tadını çıkarmalarını tavsiye etti. (Arrowhead sayfasındaki yazıya ulaşmak için tıklayınız.)

Helldivers 2 Ekibinden Topluluğa Mesaj Var

Arrowhead’in internet sitesinde yayınlanan güncelleme yazısında Ürün Kontrol Başı Patrik Lasota oyuncuların güçsüzleştirme istememesine ve sürekli güçlendirme isteğini oyuncuların fantezinin ölmemesi isteğine bağladı ve bunun yerine oyunun yeni dinamiklerinin benimsenmeye çalışılması gerektiğini tavsiye etti. Ayrıca Lasota bunun oyunun dengede kalması için gerekli olduğunu da söyledi.

Helldivers 2 Ekibinden Topluluğa Mesaj Var

Bu güncelleme çizmeyi aştı demek için erken zira şahsımca bir oyunun güncel kalması ve süreğen bir şekilde oynanabilmesi için oyunda bazı güç dengelerinin sağlanması gerekir ve silahların sürekli güçlendirilmesi Lasota’nın da belirttiği üzere ilk başta fantezi ögesini güçlendirse de sonrasında oyunda dengesizlik yaratacaktır.

Yapımcılar ayrıca daha önce sevdiğiniz bir silahın güçsüzleştirilmesinin ne kadar can sıkıcı olduğunu anladıklarını ama Helldivers’ın güçlü yönlerinden biri olan silah çeşitliliğinin sağlanabilmesi için herkesin bir silahla oynaması yerine bu şekilde dengelemeler yapmaları gerektiğini söyledi. Yapımcılar yine şeffaflıklarını koruyarak oyuncular ile iletişimde kalmayı ihmal etmediler.

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2024 09:26
neredeyse oyunu bilen herkes light armor + breaker + railgun + shield ile oynuyordu çünkü bu şekilde bariz güçlü olunuyordu. yapimcilarda bu konuda duzenlene yaptilar ve çok iyi oldu seçenekler artti
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2024 19:16
Terbiyeni takın, ağlayan sensin. Bu güncellemeden sonra aynı ekipman ile oynamak istemeyeceklerini nereden biliyorsun? Belki sadece görünüşü hoşlarına gidiyordur. Ya da sen neden onlar gibi oynamak istemiyorsun da, senin istediğin gibi oynasınlar istiyorsun? Takım arkadaşı değil köle mi arıyorsun?
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2024 09:24
Kesinlikle katılıyorum. Ekibime gelen herkes aynı build ile geliyordu, ne anlamı kaldı onca çeşitliliğin. Bu tarz kişiler şuan ağlasa bile ileride onlar da hep aynı build ile oynamaktan sıkılacaklardır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2024 09:26
"Silahlara nerf geldi hemen iade etmeliyim" ne ağlaksınız. Büyük bir dengesizlik olsa bile geliştiriciler bunu düzeltecektir. Yeni çıkan bir oyun olluğundan deneme yanılma yolu ile dengeyi sağlamaya çalışıyorlar ki bunu çok hızlı yapıyorlar. Ağlamak yerine oyundan zevk almaya bakın
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2024 15:41
Yani hiç kontrol etmediklerini, piyasaya büyük dengesizliği olan bir oyun sunduklarını kabul ediyorsun. Bu erken erişimde olan, bağımsız bir geliştiriciye ait oyun değil. Fiyatıda bağımsız değil, AAA ücreti istiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2024 20:47
Rudi is more than welcome to come
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2024 21:34
Oyunların en zevkli zamanları dengenin olmadığı zamanlar. Bu sayede çok iyi oyuncular kötü özelliklerle de noobları elemenin yolunu buluyorlar ve nooblar da bir nebze olsun iyi oynuyormuş hissi yaşayabiliyorlar. Starcrafttan beri.
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2024 12:51
Bu pve bir oyun, yani insan bir rakibe değil yapay zekaya karşı oynuyorsun. Sallıyorsun bari oyundan haberin olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2024 14:44
Ne olduğunun bir önemi yok. OP ya da değil. Satın aldığınızdan farklı bir oyuna dönüşüyor ve bunu kabul mü ediyorsunuz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Helldivers 2 Ekibinden Topluluğa Mesaj
İlginizi Çekebilir