Hello Neighbor oyunu için çıkış tarihi nihayet açıklanmış durumda

Furkan Güler 7.12.2017 - 11:21
Beklenen oyun nihayet çıkıyor.

Hello Neighbor, hatırlayacağımız üzere içerisinde bulunduğumuz senenin başında Steam'de erkem erişim statüsünde çıkmıştı. Yer yer oyuncuya korku anları yaşatan oyun, yenilikçi yapay zeka sistemi sayesinde oynanış anlamında da zevkli mekanikler barındırıyor. İlk olarak geride bıraktığımız yaz aylarında çıkacağı söylenen Hello Neighbor, daha sonrasında senenin sonuna ertelenmişti. Şimdi ise geliştirici ekip Tiny Pixel, oyunun çıkış tarihini açıkladı. Söylenenlere göre Hello Neighbor, 8 Aralık tarihinde tam sürüme geçecek.

Hello Neighbor için çıkış tarihi paylaştı

Teknik ve grafiksel hatalar yüzünden Aralık ayına ertelenen oyun için geliştiriciler, ertelenmenin ana sebebi olarak oyunda yer alan yapay zekayı göstermişlerdi. Ağırlıklı olarak yapay zekanın sizi bulması üzerine kurulu olan oyun bu sebep yüzünden ertelendiği için kendilerine pek fazla kızmamıştım.

PC tarafının yanında konsollar için Xbox One platformuna da çıkması beklenen oyun, bakalım nasıl bir satış başarısı elde edecek? Demo olarak da deneyim edebileceğiniz oyun, tam sürümde daha fazla içerik ile karşımıza çıkacak. Sinirli komşumuzun bizi yakalamaya çalıştığı ve peşimize düştüğü oyunda kendisinden saklanmaya çalışıyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2018 13:36
Çok iyi oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2017 23:33
Betasını oynayanlar o kadar çok reklam yaptılar ki, sonunda kendi kuyularını kazdılar. Elli TL! 50 TL! Steamdeki fiyatlar şaka gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hello Neighbor'un çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir