Henry Cavill, Superman konusunda istekli

Furkan Güler 21.11.2019 - 14:52
Bakalım yapımcıların planları neler?

DC sinematik evreninin Superman'i Henry Cavill, erkek dergisi Man's Health ile yeni bir röportaj gerçekleştirdi. Dergiye kişisel hayatından bahseden Cavill, içerisinde bulunduğu projeler hakkında konuştu. Konuyu DC sinematik evrenine ve Batman v Superman filmine getiren ünlü oyuncu, bu filmin daha çok bir Batman filmi olduğunun altını çizdi. Filmde işlenen karanlık temanın her zaman Batman'e yakıştığına dikkat çeken yıldız oyuncu, Justice League'in bu tarzla olmasını yanlış buluyor. Yine de zamanda geri gitseydi Superman konusunda hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini ve memnun olduğunu söyleyen Cavill, Superman'den vazgeçmeyeceğini yineledi.

Henry Cavill, Superman konusunda istekli

Superman rolünde daha anlatılacak çok hikaye olduğunu söyleyen Cavill, kendini role ait hissettiğinden bahsetti. Önümüzdeki ay Witcher dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Henry Cavill, bakalım dizide bekleneni verebilecek mi? Geralt gibi önemli bir karakteri canlandıracak olan Cavill'a karşı beklenti bir hayli yüksek. Role yakıştığını düşünen Witcher hayranlarının bazıları ise dizinin geleceğinden umutlu durumda. Netflix'in yapımcılığında ortaya konulan dizi, oyuncunun kariyerinde radikal kararlar almasına da sebep olabilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2019 17:40
Henry Cavill istekli olur tabi. Ama ne yazık ki başarılı bir oyuncu değil. Rol yeteneği çok yapmacık kalıyor. Muhtemelen bununda arkasında Scientologist var. Görevimiz tehlike filminde kollarını reload yapmasını bile koymuşlar, sonra programlarda komedi konusu oldu. aratın "henry cavill arm reload"
Kalan Karakter: 300 Gönder
Henry Cavill, Superman konusunda istekli
İlginizi Çekebilir