Henry Cavill, The Witcher tüm sezonları için kamera karşısında olacak

Merlinin Kazanı 18.11.2021 - 14:26
Ünlü oyuncu tarafından yapılan açıklamaya göre The Witcher tüm sezonları Henry Cavill'i ağırlayacak. Dizinin yedi sezon sürmesini hem yapımcı hem de ünlü oyuncu istiyor.

The Witcher televizyon serisinin yapımcısı Lauren Hissrich, iki sene önce yaptığı bir açıklamada, "kafasında yedi sezonluk bir planı şimdiden kurduğunu" söylemişti.  Dizinin ilk sezonu sürecinde yapılan bu açıklama, yapımın henüz nasıl bir tepki alacağı bilinmediği için oldukça çok iyimser olarak görünüyordu. Ancak, geride kalan günlerin ardından, dizinin topladığı pozitif geri bildirimler, dizinin geleceğinin de parlak olduğunu gösteriyor. Henry Cavill de bunu destekleyerek The Witcher tüm sezonları için Geralt olarak yerini almak istediğini belirtti.

Henry Cavill, The Witcher'ın Tüm Sezonları için kamera karşısında olmak istiyor

Henry Cavill, The Witcher Tüm Sezonları için kamera karşısında olmak istiyor

The Hollywood Reporter'un "Diziye devam edip etmeyeceği" sorusuna "Kesinlikle" şeklinde cevap veren Cavill, dizinin de en azından yedi sezon süreceğine inandığını gösteriyor. Ayrıca yeni sezonda karakteri daha iyi anlayabilmesi için yapımcı Lauren Hissrich'in kendisi ile çok daha fazla içerik paylaştığını, bunun da rolüne daha iyi adapte olabilmesini sağladığını belirten ünlü oyuncu, yine de bir Marvel'ın süper kahraman filminde yer almaktan büyük mutluluk duyacağını da sözlerine ekledi. Ayrıca CD Project'in The Witcher video oyunlarının da büyük bir hayranı  olan oyuncu, Netflix uyarlamasında Geralt rolünün peşine düşmeye bu kadar hevesli yapan şey de bu hayranlığıydı.

Witcher dizisinin ikinci sezonu 17 Aralık tarihinde Netflix üzerinden gösterime girecek. Dizinin ilk sezonu Netflix üzerinde seyredilebilir.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2021 10:35
SJW olayının dozunu da ayarlayabilseler keşke. Gerçi bütün görsel yapımlarda bu var. Bir çeşit liberal yaptırım gibi. Kitapların yazarı Orta Avrupa mitinden esinlenmiş. Daha geniş izleyici kitlesini çekmek için olayı "çok kültürlü" yapma ikiyüzlülüğü komik geliyor artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oldumu
Oldumu 18.11.2021 17:27
Geralt için en iyisi Tommie Earl Jenkins olurdu. Adamın duruşu ifadesi ortama daha iyi uygun....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2021 16:38
Dizinin tek olmuş kısmı Geralt, o da olmazsa çöbBbB
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2021 16:04
2 yılda 1 dizi mi olur ya...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2021 15:58
ilk sezon rezildi. flashbackler farklı ortamlar falan hep aynı renk tonuyla olduğu için herşey birbirine girmişti. umarım bunu düzeltirler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Henry Cavill, The Witcher tüm sezonları için kamera karşısında olacak
İlginizi Çekebilir