Her sene bir Ouya çıkacak

Berkant Jeff Akarcan 7.02.2013 - 09:32
Ouya gelmeden Ouya 2 ve Ouya 3 açıklandı
Valve ve J. J. Abrams ortaklığının damgasını vurduğu DICE 2013'te konuşma yapan Ouya'nın CEO'su Julie Uhrman joystiq'e verdiği röportajda her sene bir Ouya beklememiz gerektiğini söyledi.

Halihazırda 99 dolara satılacak olan Ouya, bir sene sonra komponent fiyatların ucuzlamasıyla daha iyi donanımla aynı fiyata satılabilir olacak. Bu yüzden de Ouya 2 ve Ouya 3 isimleriyle (veya başka bir isimle) her sene yeni bir Ouya konsolu çıkacak.

Her sene bir Ouya çıkacak
Mobil stratejilerle aynı kafada olduklarını söyleyen Uhrman, daha hızlı ve daha iyi işlemcileri göz ardı etmeyeceklerini; eğer bir gün 8GB Flash sürücüden daha fazlasını konsola koyabilirlerse koyacaklarını dile getirdi. Ayrıca Ouya 15 çıksa bile oyunların hepsinin geriye dönük çalışacağını da ekledi.

Haziran ayında çıkması beklenen Ouya'da Tegra 3 var, dört çekirdekli bir A9 işlemcisi. Ouya'nın mobil cihazlara karşın avantajı, batarya derdi için işlemci gücünden kısmak zorunda kalmayacak olması, yani tüm çekirdekler çalışıyorken 1.6GHz işlem gücüne erişecek Ouya. Bunun Ouya 2'de ve 3'te daha da güçlenecek olması sevindirici bir şey.

Ama Ouya'dan başlayarak bunun bir konsol furyası haline gelme ihtimaliyse çok hoş olmayan bir durum, oyun sektörünün iPhone oyunu çöplüğünden sonra Android'li konsol çöplüğüne dönüşmesini pek istemiyoruz açıkçası.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 22:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Her sene bir Ouya çıkacak
İlginizi Çekebilir