Herkes Mythos betasına!

Merlinin Kazanı 25.01.2011 - 14:01
Mythos kapalı beta tarihi belli oldu
Satyrler boynuzlarını biliyor, İnsanlar kaslarını geliştiriyor, Gremlinler kulaklarını sivriltiyor ve Sikloplar da lenslerini son bir kez daha kontrol ediyorlar – hepsinin de geçerli bir sebebi var, çünkü: 08 Şubat‘ta Hack'n'Slash MMO Mythos kapalı beta ile start alıyor!

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan resmi beta startı öncesinde hayranlar 27 Ocak'tan 31 Ocak'a dek, Ön gösterim "Beta-Sneak-Peek"te Mythos Beta’ya ilk defa bir göz atabilirler.

Herkes Mythos betasına!
İlk etapta İngilizce dil sürümü ile oynanabilir olan Mythos‘a diğer dillerin dahil edilmesi kapalı beta sürecinde planlanıyor. Ön gösterim ve beta testine katılım şansını kaçırmak istemeyenler için an itibariyle ve beta startından sonra da resmi sayfa www.mythos-europe.com üzerinden kayıt mümkündür. Anahtarı olan fanlar, bunları an itibariyle resmi sayfa https://www.mythos-europe.com/en/key'dan girebilir ve start gününde harekete geçebilirler.

Test sürecinde tüm canavar avcıları şimdilik ilk iki bölge Çimen Yolu ve Kan Çölü‘nü keşfedebilir ve karakterlerini 27. Seviyeye dek yükseltebilirler.

Beta ve Ön gösterime dair detaylı bilgiye çok yakında www.mythos-europe.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Herkes Mythos betasına!
İlginizi Çekebilir