Heroes of Newerth, ilk kez GameX 2013’te

Merlinin Kazanı 29.08.2013 - 13:26
Türkiye’de ilk kez Dijital Oyun ve Eğlence Dünyasının en yeni ürünlerinin yer alacağı GameX 2013’de, oyunseverlerin beğenisine sunulacak…
Bu yıl Türkiye’ye ilk kez gelecek olan Heroes Of Newerth, oyunseverlere bambaşka tecrübeler yaşatmaya hazırlanan GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda yer alacak. 5-8 Eylül 2013 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek GameX, her yıl olduğu gibi yine inanılmaz şovlara, yeni oyunların lansmanlarına ve dünya çapındaki oyun turnuvalarına ev sahipliği yapacak.
Ülkemizdeki öncü oyun firmalarından biri olan Nfinity Games, hazırladığı yeni oyunu Heroes of Newerth ile dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor. Aylar süren araştırmalar ve lokalizasyon çalışmaları sonunda Türk oyun severler için en iyi oyun deneyimini sunmayı amaçlayan Nfinity Games’in tüm oyun sunucuları da Türkiye’de yer alıyor.

Heroes of Newerth, ilk kez GameX 2013’te
Dünya üzerinde özellikle hard-core oyuncuların öncelikli tercihlerinden biri olan Heroes of Newerth, sayısız oyun taktiği ve dengeli oyun sistemiyle Türkiye’de de ilgi görmesi bekleniyor. Düzenlenecek online ve offline turnuvalarda verilecek ödüller ve renkli etkinliklerle de ilgi çekecek olan Heroes of Newerth, Türk takımlarına yurt dışındaki uluslararası turnuvalarda da boy gösterme şansı vermeye hazırlanıyor.

Türkçe olarak oyuncularla buluşmaya hazırlanan oyun, 100’den fazla kahramanı da içerisinde barındırıyor. Oyun ile ilgili en güncel ve özel haberlere Facebook sayfasından ulaşılabiliyor.
Dünyanın önde gelen MOBA oyunlarından Heroes of Newerth’ün Nfinity Games sayesinde oyuncularla buluşacağı GameX, Nfinity Games’in bir diğer büyük etkinliği olan 90.000 TL ödüllü 2. Ulusal Turnuva’ya da ev sahipliği yapacak.

Heroes of Newerth, ilk kez GameX 2013’te
Ödüller İçin Oylama Devam Ediyor
İlk kez 2012 yılında oyun sektörünün en iyilerini belirlemek adına verilmeye başlanan GameX Ödülleri, 2013 yılı için En İyi'ler listesini de halk oylamasına sundu. 4 Eylül 2013 Çarşamba günü saat 21.00'ye kadar devam edecek oylamalarla oyun severlerin belirleyeceği liste; bağımsız jüri tarafından değerlendirilerek 5 Eylül 2013 Perşembe günü düzenlenecek ödül töreninde sahiplerini bulacak.

10 farklı başlık altında toplanan ödüller şu şekilde sıralanıyor:
•    En İyi Yerli Oyun
•    En İyi Bağımsız Oyun
•    En İyi Oyun Yapımcısı
•    En İyi Oyun Yayıncısı
•    En İyi Oyun Müziği
•    En İyi FPS Oyunu
•    En İyi MMORPG Oyunu
•    En İyi Web Tabanlı Oyun
•    En İyi Freeto Play Oyun
•    En İyi Mobil Oyun

Sizler de en sevdiğiniz ve tutkunu olduğunuz oyunları, oyun yapımcılarını ve yayıncılarını listede zirveye taşımak istiyorsanız gamex'in internet sitesini ziyaret ederek oy kullanabilir ve 2013'ün En İyi'lerini belirleyebilirsiniz.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heroes of Newerth, ilk kez GameX 2013’te
İlginizi Çekebilir