Heroes of the Storm PAX'a hızlı girdi!

Can Arabacı 12.04.2014 - 00:11
Blizzard bir sürü yeni kahramana göz kırptı!
An itibariyle Boston'da gerçekleşmekte olan PAX East 2014 fuarına Heroes of the Storm'un en az 4 yeni kahramanla birlikte damgasını vurmasını bekliyorduk da, biz bile bu kadarına kendimizi hazırlamamıştık! Fuara hızlı giriş yapan Blizzard, öncelikle söz verdiği gibi 4 yeni kahramanı duyurdu:

-Lili Stormstout(WarCraft)
-Brightwing (WarCraft)
-Zagara (StarCraft)
-Murky (WarCraft)


Gördüğünüz gibi genel olarak bariz bir WarCraft damgası vurulmuş yeni seçilen karakterlere. Bu karakterlerden özellikle de Murky enteresan yapısıyla dikkatimizi çekti: Oldukça zayıf bir kahraman olan Murky, yapımcıların söylediğine göre oyun boyunca bol bol ölecek. Rakip kahramanları tek başına dize getirecek güçte olmasa da, inatçılığı Murky'yi öne çıkartan özelliği. Sağa sola saklayacağınız yumurtalar sayesinde neredeyse öldüğünüz saniyede yumurtadan tekrar doğup düşmanınıza saldırmaya devam edebiliyorsunuz mesela. Ancak yumurtanız da yok edilirse o zaman uzun spawn sürelerine maruz kalıyorsunuz yine. Yine de Blizzard inatçılığıyla Murky'nin maçları çevirebilecek bir isim olduğuna inandıklarını vurguluyor.

Bu 4 kahramanın dışında bir de şu an geliştirme aşamasında olan kahramanları gösterdi Blizzard. Ve doğru tahmin ettiniz, bu kahramanların da tamamı WarCraft evrenine ait. Chen Stormstout, Kael'thas Sunstrider ve Sylvanas Windrunner'ın modellerine kısa bir bakış atmamıza izin veren Blizzard, bu ikonik kahramanlarla bir kez daha kalbimizi çaldı. Ha, bu arada söylemeden geçmeyeyim, eski karakterlerin de modellerini daha yüksek çözünürlüklü olarak yenilemeye gitmişler. Ve kesinlikle eskisine göre çok daha iyi görünüyorlar. (bkz. Hemen aşağıdaki Öncesi/Sonrası resmi)

Heroes of the Storm PAX'a hızlı girdi!
Bakalım PAX'ın kalan günlerinde de yeni Heroes of the Storm haberleriyle bizi beslemeye devam edecek mi Blizzard. Bugünlük tıka basa doyduk doymasına da, yarın bir porsiyon daha yeni bilgiye hayır demeyiz hani...
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heroes of the Storm PAX'a hızlı girdi!
İlginizi Çekebilir