Heroes of the Storm'ın yeni karakteri belli oldu

Furkan Güler 2.11.2018 - 21:49
Orphea sahalar indi!

Blizzard'ın, MOBA türüne cevabı olan Heroes of the Storm'un yeni karakteri belli oldu. Her bir oyununa hikaye yazmaktan çekinmeyen Blizzard, bu kez ünlü Blizzard oyunlarında olmayan bir karakteri oyuna ekleyecek. Büyücü sınıfına ait olan Orphea, oyunun oynanışını bir anlamda hızlandırıyor. Diğer büyücülerden daha farklı olarak mobil bir karakter olan Orphea, bakalım oyunu ne derece değiştirecek?

Heroes of the Storm'un yeni karakteri belli oldu

Son olarak oyuna Mal ganis'i ekleyen geliştiriciler, oyunun dengesini biraz bozmuştu. Heroes of the Storm'un oynanışına pek uymayan karakter, daha sonrasında güçsüzleştirilmişti. Bu sebepten dolayı oyuncular, Orphea'nın yeniden oyunun dengesini bozacağından korkuyor.

Diğer MOBA oyunlarına göre daha az bir oyuncu sayısına hitap eden yapımın hala Blizzard tarafından desteklenmesi oldukça hoş. League of Legends ve DOTA 2'ye göre daha hızlı gelişen yapıma ayrıca 2019 yılında daha büyük güncellemeler gelecek. Tüm bunların yanında Orphea ile birlikte oyuna Leoric için özel bir kostüm geleceği de belirtildi. Efsanevi bir kostüm olacağı açıklanan bu kostümle birlikte Leoric'i temizlikçi olarak göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 00:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heroes of the Storm'ın yeni karakteri belli oldu
İlginizi Çekebilir