Hextech Mayhem: A League of Legends Story duyuruldu

Eren Eroğlu 10.11.2021 - 00:27
Ruined King ile uzun zamandır sessizliğe bürünmüş olan Riot Forge, sonunda sessizliğini bozdu. Hextech Mayhem resmî olarak duyuruldu.

Ruined King: A League of Legends Story'nin ertelenmesinin ardından sessizliğini korumaya devam eden Riot Forge ekibi, bugün içerisinde gerçekleştirilen sürpriz bir duyuru ile sessizliğini bozdu. Tempolu bir ritim-koşu oyunu olan Hextech Mayhem: A League of Legends Story'yi duyuran Riot Forge, oyunun 16 Kasım 2021'de; Nintendo Switch, Steam, Epic Games, GOG.COM ve Netflix Games için piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story duyuruldu

Yakın zamanda Ruined King'den de yeni haberlerle karşımızda olacağını açıklayan ekip, sürpriz duyurusuyla League of Legends hayranlarını heyecanlandırdı. Tamamen Türkçe dil desteği (Arayüz, seslendirme ve altyazı) ile birlikte 16 Kasım 2021'de piyasaya sürülecek olan yapım, ülkemize özel bölge fiyatlandırmasına da sahip. 35 TL'den ön siparişe açılan Hextech Mayhem, ön sipariş bonusu olarak 'Mahvolmuş Ziggs kostümü' veriyor.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story duyuruldu

League of Legends'in çılgın karakterlerinden bir tanesi olan Ziggs olarak oynadığımız yapımda, müziğin ritmiyle birlikte bomba atıyor ve maksimum kaosa ulaşmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek olan oyunun sürpriz duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hextech Mayhem: A League of Legends Story duyuruldu
İlginizi Çekebilir