Heyecanla beklenen God of War oyunu resmi olarak tamamlandı

Furkan Güler 22.03.2018 - 17:58
Oyunun yönetmeni, oyunun tamamlandığını Twitter üzerinden kutladı.

PlayStation 4 kullanıcılarının heyecan içerisinde beklediği yeni God of War'un yapım aşamasının resmi olarak tamamlandığı açıklandı. Oyunun yönetmeni olan Cory Barlog, kişisel Twitter hesabı üzerinden yayınladığı görseller ile birlikte oyunun "Gold" sürüme geçtiğini duyurdu. Proje üzerinden çalışanlara teşekkür eden Cory Barlog, oyuncuların 20 Nisan tarihini beklemesini istiyor. İlk olarak PlayStation 2 döneminde oyuncuların karşısına konulan God of War serisi, bu sefer PlayStation 4 platformunda tekrar karşımıza çıkıyor. Milyonlarca oyuncuya hitap eden seri, kendi içerisinde evrimleşerek bambaşka bir oyuna dönüşmeyi başardı. Yunan mitolojisinin ardından oyuncuları ve Kratos'u Nors mitolojisine götüren yeni oyun, ayrı bir üçlemeyi de beraberinde getirecek.

God of War'un yapım aşaması tamamlandı

Kratos'un oğlu olarak gösterilen Atreus ile oyun boyunca etkileşim içerisinde olacağımız oyunda, senaryo tarafının bu sefer daha ön planda tutulduğu belirtiliyor. Yarı açık dünya bir sistem ile karşımıza çıkacak olan oyunun dövüş dinamikleri de harika gözüküyor. PlayStation 4 Pro destekli bir şekilde çıkacak olan oyun, bakalım oyuncuları memnun edebilecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.03.2018 09:19
O zaman 4K gameplaye hoşbulduk
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.03.2018 02:30
Koskoca Cory, korsan BD basmış. Arkadaki iki tayfanın elinde de balta var, bunlar kesin korsan. FIRE!! (AC3 Connor tonunda)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heyecanla beklenen God of War oyunu resmi olarak tamamlandı
İlginizi Çekebilir