Heyecanla beklenen Hellboy filminden yeni fragman geldi

Furkan Güler 1.03.2019 - 10:19
Hellboy, yeni filminde tam gücüne ulaşacak.

Eski filmleriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hellboy, bu sene tekrar beyaz perdeye uyarlanacak. Ertelemeler yüzünden seyircilerini bekleten filmin ilk fragmanı geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı. Yayınlanan yeni fragmanda ise karakterimizi aksiyon sahnelerinde görüyoruz. Yeni filminde tam gücüne ulaşan Hellboy'un hikayede neler yapacağı merak konusu oldu.

Hellboy filminin yeni fragmanı yayınlandı

Neil Marshall'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Andrew Cosby yazdığı, Mike Mignola'nın çizgi romanından uyarlanan yapım 12 Nisan'da Amerika'da gösterime girecek. Başrollerinde ise Mila Jovovich, Ian McShane ve Netlfix'in popüler dizisi Stranger Things'te Jim Hoper rolüyle tanıdığımız David Harbour, Hellboy rolüyle seyircilerin karşısına çıkacak.

Hellboy kimdir?

Mike Mignolan tarafından yaratılan Hellboy, Dark Horse Comics'in bir karakteridir. Nazi döneminde Grigori Rasputin tarafından Third Reich ile birlikte dünyaya çağrılmıştır. Ama çocuk Hellboy, uzaklarda İngiltere'nin bir kilisesinde yeryüzünde gelmiştir. Orada Amerikalı bir asker grubu ile karşılaşan Hellboy, askerlerin başında bulunan profesör tarafından evlat edilmiştir ve büyütülmüştür. Şeytan Azzael ve cadı Sarah Hughes'ın çocuğu olan Hellboy, isteksiz bir süper kahramandır.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 20:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2019 11:05
İlk iki fiilmden daha iyi gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2019 11:04
"Hellboy, yeni filminde tam gücüne ulaşacak." Konsollara da aynı şeyi söyleyip duruyorlar ama sonuç balon.
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Heyecanla beklenen Hellboy filminden yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir