Hidden Massacre Espor yeni bir takım ile PUBG arenasına el atıyor

Korhan ONUK 19.11.2018 - 17:47
Kendilerine başarılar diliyoruz.

Merlin'in Kazanı olarak basın sponsoru olduğumuz Hidden Massacre Espor takımı, Counter Strike: Global Offensive'in ardından PlayerUnknown's Battlegrounds'a el atıyor. PlayerUnknown's Battlegrounds için bir takım kurulduğunu açıklayan Hidden Massacre Espor beklentileri yükseltti.

Yeni ekip yurt içi ve yurt dışı PUBG etkinliklerine katılacak.

2018 Mart ayında kurulan Hidden Massacre Espor, yeni yetenekleri keşfetmeyi ve onlara yeni fırsatlar vermeyi amaçlayan bir ekip. Dünyada ve ülkemizde sürekli gelişen espora verdiği desteği gün geçtikçe arttıran ekip, bugün PlayerUnknown's Battlegrounds'un turnuvalarına katılmak için yeni bir takım kurduklarını açıkladı. Yeni kurulan takım, yurt içi ve yurt dışı turnuvalarında boy gösterecek. 

Hidden Massacre Esports'un kurulan PlayerUnknown's Battlegrounds takımının oyuncuları şu şekilde; Kadir "kediirrrrrr" Demir, Emir "Twizer" Yılmaz, Yakup "Meazy" Karakaya ve Hakan "HakanCases4Real" Gürsu.  ESL Türkiye'nin PUBG Türkiye Turnuvaları'nda 15. haftadan beri tüm turnuvaları birincilik ile bitiren ekip, Ukrayna'da düzenlenen PUBG Starladder Turnuvası'na ise bir oyuncusunun yaş problemi nedeniyle gidememişti.

Kendilerinin hem Türkiye'de, hem de yurt dışında başarılar alacağına inancımız tam. Merlin'in Kazanı ekibi olarak Hidden Massacre Espor'a katılacağı turnuvalarda başarılar diliyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hidden Massacre Espor yeni bir takım ile PUBG arenasına el atıyor
İlginizi Çekebilir