Hidden Massacre'ın Counter Strike: GO kadrosu açıklandı

Furkan Güler 3.08.2018 - 13:36
Basın sponsoru olduğumuz Hidden Massacre'a başarılar diliyoruz.

Geçtiğimiz gün sizlere Hidden Massacre'ın resmi basın sponsoru olduğumuzu açıklamıştık. Arkasına aldığımız rüzgarla sahalara hızlı bir giriş yapacağını belirten Hidden Massacre, bir araya getirdiği CS:GO kadrosunu duyurdu. Açıklanan bilgilere göre daha öncesinde SOA Esports ve Team Aurora takımında oynamış Caner "cyderx" Demir, Royal Bandits ve Sangal Esports'tan tanıdığımız Erdem " Toronto " Soğukpınar,  Atlas Espor ve SOA Esports'ta ter dökmüş olan Mert" mZON "Kahveci, Des Inconnus Esports Club'da oynamış Emre '' JN3v1cEEEE '' Bekçe ve son olarak SOA Esports'un yanında Sangal Esports'ta gördüğümüz Atakan" Shagless" Sezgin, bundan sonra Hidden Massacre forması altında maçlara çıkacak.

Hidden Massacre'ın CS:GO takımı belli oldu

Ülkemizde büyük bir oyuncu kitlesi bulunan CS:GO için belirli dönemlerde her zaman yeni turnuva düzenleniyor. Rekabet ortamının fazlasıyla kızıştığı CS:GO'da Hidden Massacre'ın neler yapacağını merak ediyoruz. Tecrübeli oyuncuları bir araya getiren yetkililere maçlarında başarılar diliyoruz.

Son olarak eğer sıkı bir CS:GO fanıysanız, önümüzdeki dönemlerde düzenlenecek olan Blast Pro Series'i kaçırmamanızı öneriyoruz. Dünyanın en büyük takımlarının katılacağı turnuvada, canlı olarak Twitch platformu üzerinden izlenebilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hidden Massacre'ın Counter Strike:GO kadrosu belli oldu
İlginizi Çekebilir