Hideo Kojima Overdose isimli bir korku oyunu mu yapıyor?

Ersin Kılıç 7.06.2022 - 18:26
Hideo Kojima Overdose isimli bir oyun üzerinde çalışıyor olabilir. Summer Game Fest etkinliğinde duyurulması beklenen oyun hakkında ilk detaylar geldi.

Son olarak Death Stranding ile karşımıza çıkan ünlü yapımcı Hideo Kojima, adı oyun dedikodularına karışan isimler listesinde ilk sırada yer alıyor diyebiliriz. Bu sefer de Hideo Kojima Overdose isimli bir oyun üzerinde çalışıyor iddiaları gündeme gelmeye başladı. Üstelik bu oyuna dair ilk detaylar, hatta teaser videosuna dair bilgiler bile geldi.

Hideo Kojima Overdose oyunu ile karşımıza çıkabilir

Hideo Kojima Overdose isimli bir korku oyunu ile geliyor

Sık sık adı Silent Hill ve farklı korku oyunu projeleri ile gündeme gelen Kojima'nın daha önce Death Stranding 2 oyunu üzerinde çalıştığı rapor edilmişti. Bugün ortaya çıkan detay ise çok daha farklı bir korku oyununu işaret ediyor. Üstelik bu projede yine tanıdık bir isimle çalışıldığı belirtilmiş.

Overdose isimli korku oyununda Death Stranding projesinde Mama karakterine hayat veren Margaret Qualley'in yer aldığı ve oyunun ilk videosunda mavi bir kıyafet içerisinde gözüktüğü söyleniyor.

Hideo Kojima Overdose isimli bir korku oyunu ile geliyor

Videoda TPS kamera açısında bir karakterin karanlık bir koridorda elinde fener ile ilerlediği ama aynı zamanda oyunun FPS kamera açısıyla da oynanabileceği gözüküyormuş. Videonun sonunda bir Jumpscare sahnesi ile Game Over yazısının ardından "A Hideo Kojima Game" ve Overdose ibarelerinin gözüktüğü de rapor edilmiş.

Olası bir duyurunun ise Xbox konferansında ya da Hideo Kojima'nın kankası olarak da bilinen Geoff Keighley tarafından yapılan  Summer Games Fest'te gösterilebileceği düşünülüyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2022 10:52
Pohpohlaya pohpohlaya bitmiyor arkadaş, bir oyun çıkaracağım çok farklı bir konsept olacak, daha önce görmediğiniz bir şey olacak dedi ----- kargoculuk çıktı ya hu!...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2022 13:49
Bu adam yapıyor abi ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2022 08:26
Şu adamı da ne yücelttiniz be
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 8.06.2022 07:06
P. T ile ne kadar psikopat olduğunu görmüştük. İliklerimize kadar korkuyu hissedeceğiniz yine. Çok iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hideo Kojima Overdose isimli bir korku oyunu ile geliyor
İlginizi Çekebilir