Norman Reedus: Death Stranding 2 yapım aşaması başladı

Ersin Kılıç 20.05.2022 - 19:13
Norman Reedus katıldığı bir söyleşide büyük sürprizi bozmuş olabilir. Oyuncuya göre Kojima Death Stranding 2 oyunu için düğmeye basmış durumda.

Hideo Kojima'nın yeni oyununu merak ederken büyük bir yanlış anlama ya da sürpriz bozma haberi ile karşılaşmış olabiliriz. Çünkü ünlü oyun yapımcısı Kojima ile Death Stranding projesinde yer alan Norman Reedus, Death Stranding 2'nin yapım aşamasında olduğunu ağzından kaçırdı.

Hideo Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding 2 olabilir

Katıldığı bir söyleşide The Walking Dead dizisinin final sezonu ve yer aldığı diğer projeler hakkında açıklamalar yapan Norman Reedus, Death Stranding projesinin devamı için çekimlere başladıklarını dile getirdi.  "Şu anda ikinciye başladık" diyen Reedus, Kojima ile tanışma hikayesinin yanı sıra Death Stranding 2 için büyük bir sürprizi de bozmuş olabilir. Norman Reedus'ın yaptığı açıklama şu şekilde;

Norman Reedus: Death Stranding 2 yapım aşaması başladı

"Bana ilk filmimi veren Guillermo Del Toro beni aradı ve 'Hey, Hideo Kojima adında bir adam var, seni arayacak, sadece evet de' dedi. Ben de 'Ne demek sadece evet?' dedim. 'Gerizekalı olmayı bırak, sadece evet de' dedi. 

Sonra San Diego'daydım ve Hideo büyük bir grup insanla birlikte geldi, kendisi Tokyo'dan ve bana Silent Hills adlı bir oyun için ne üzerinde çalıştığını gösterdi. Bana gösterdiği şey beni çok etkiledi ve 'Evet, hadi bunu yapalım' dedim. Bu Pacman değil; çok gerçekçi, çok fütürist, çok karmaşık ve güzel ve yapılan şeylere tamamen hayran kaldım.

Tüm MoCap oturumlarını ve her şeyi bitirmem belki iki veya üç yılımı aldı (Death Stranding için konuşuyor). Çok çalışmak gerekiyor. Ve sonra oyun çıktı ve tüm ödülleri kazandı ve bu çok büyük bir şeydi, biz de bunun ikinci kısmına daha yeni başladık."

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2022 00:23
Ben bir daha gidip de para vermem bu oyuna. Death stranding aldık, o kadar para verdik, sonra gittiler director's cut adında yeniden oyunu çıkarıp eklentiler yaptılar. Saçmasapan bir şey bu. Neden tam oyunu çıkarmıyorlar?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2022 09:19
habere sevindim oh be umarım crysis 4 le yakın zamanda çıkarda şöyle hikayeye boğulurum, yeni nesil berbat hikayeli oyunları görmekten bıktım. çoğunluk gta5 çi souls cu boş ergenlerin oyun piyasasını domine etmesi sonucu böyle yapımların "yürüme simülasyonu" gibi saçma argümanlarla önü kesiliyor...
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2022 21:29
bu yürüme similasyonuysa elden ring de acı çekme ızdırap similasyonu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2022 18:36
8K 120fps hamallik keyfi geliyor!!! XD
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2022 16:48
İlk oyun mükemmeldi.Kargo simülasyonu vs denilsede yapılan köprüler yollar başkalarının yaptıklarına katkıda bulunmak vs güzel fikirli bi oyun.Zaten oyunları komple gerçekçi düşünmek yanlış olur.2.oyundaki hikaye bebekle nasıl devam edicek merak ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2022 15:59
Kargo harici başka bisi olsa iyi olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Norman Reedus: Death Stranding 2 yapım aşaması başladı
İlginizi Çekebilir