Hideo Kojima'nın Metal Gear Solid'i anime olsaydı nasıl olurdu

Ahmet Özçilingir 13.08.2018 - 13:11
Ciddiyetten uzak

Hideo Kojima'nın yazıp yönettiği Metal Gear Solid anime olsaydı, nasıl bir açılış sahnesi olurdu. Bu düşünceyle yola çıkan bir Youtuber, Metal Gear Solid sahnelerini, animelerin klasik açılış sahnelerine uyarlamış, ortaya oldukça eğlenceli görüntüler çıkmış.

Metal Gear Solid anime olsaydı nasıl olurdu

Hideo Kojima'nın, Metal Gear Solid'i yaratırken pek çok filmden, kitaptan ve animeden etkilendiğini biliyoruz. Hideo Kojima, Konami'den ayrıldıktan sonra kurduğu Kojima Productions'ta anime film ve dizi porjeleri de yapılacağını belirtmişti. Yani, Metal Gear Solid serisinin anime kültürüne çok da uzak olmayan bir yapım olduğunu biliyoruz. İlk olarak PSP için geliştirilen Metal Gear Solid: Peace Walker'da, ara sahneler, çizgi film mantığıyla hazırlanmış, oldukça beğeni toplamıştı.

Yeni bir Metal Gear Solid oyunu şimdilik ufukta pek görünmüyor. Hideo Kojima'nın da markayla bağı kesilmiş durumda. Malum MGS markasının hakları Konami'de. Ufukta Metal Gear Solid oyunu görünmese de, serinin hayranları Metal Gear Solis serisini unutacak gibi değil. Bir Metal Gear Solid hayranı ilk oyundaki sahneleri kullanarak anime açılış sahnesi yaptı. Metal Gear Solid'in hikaye ciddiyetinden uzak olan bu açılış jeneriği oldukça beğenildi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2018 10:10
Harika.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2018 04:54
bir daha bunun gibisi gelmedi.... maalesef ..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hideo Kojima'nın Metal Gear Solid'i anime olsaydı nasıl olurdu?
İlginizi Çekebilir