Hilecilerin radarında bu kez Apex Legends'ın solo modu var

Furkan Güler 18.08.2019 - 16:51
Durum en kısa zamanda düzeltilmeli.

Bu senenin en çok konuşulan Battle Royale oyunlarından bir tanesi olan Apex Legends, güç geçtikçe oyuncu sayısını büyütmeye devam ediyor. Takım bazlı yapısıyla rekabet unsurunu daha da yükselten Apex Legends'a geçtiğimiz günlerde solo modu eklendi. Tek başınıza oyuna girip maç yaptığınız bu mod, bu kez hilecilerin yeni hedefi oldu. Oyunun solo moduna isterseniz takım halinde de girebiliyorsunuz. Oyuncular her ne kadar bu duruma tepkili olsa da geliştiriciler şimdilik bu durumu düzeltemedi. Oyunda kullanılan hile ise tam bu durum sayesinde ortaya çıkıyor. 

Hilecilerin radarında bu kez Apex Legends'ın solo modu var

Oyunda karşı tarafa aşırı ping atılmasını sağlayan bir Ddos programı aktif hale getiriliyor ve karşı tarafta bulunan oyuncu isteği dışında oyundan düşürülüyor. Normalde üç kişilik takımlar halinde oynanan modda bu hileyi rapor etmek için arkadaşınızın görüntü alması gerekiyor. Ancak oyunu solo bir şekilde oynayan oyuncular, herhangi bir şekilde arkadaş yardımı alamadığı için bu da hilecilerin işine gelmiş oluyor. Bakalım Respawn ekibi ilgili hatayı ne zaman düzeltecek?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2019 01:44
Ddos pisliktir freeze pisliktir kullanmayın kullandırmayın şuan R6 Siege de Ps4 tarafında büyük sorun var bu konuda ve hala çözüm yok umarım her oyunda bu sorun aşılır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hilecilerin radarında bu kez Apex Legends'ın solo modu var
İlginizi Çekebilir