Hitman 2'de adam öldürmek yerine yunuslarla sörf yapmak

Furkan Güler 27.11.2018 - 12:28
Gün batımına doğru.

Bu senenin en başarılı gizlilik oyunlarından bir tanesi olan Hitman 2, genel olarak oyuncuların pek hoşuna gitmese de, kendi kemik kitlesini memnun etmeyi başardı. Türlü türlü adam öldürme şekillerinin yanında yeniden oynanabilirliği sayesinde de oyuncuların dikkatini çeken Hitman 2'de ilginç bir easter egg bulundu. Oyunda yarış düzenlenen bölümde ortaya çıkan bu easter egg sayesinde görevi çok ilginç bir biçimde terk edebiliyoruz. Oyunun bir kısmında açılan bu easter egg'i kullandığımızda, yunuslara binip görev alanını umarsızca terk edebilirsiniz. Bir daha geri dönmeyecek ancak sizi Instagram'dan da stalklamadan rahat duramayacak eski sevgili gibi görev alanını terk eden Ajan 47'yi, yunusların üzerinde görmek oldukça şaşırtıcı.

Hitman 2'de yunus ile sörf yapmak

Diğer bir yandan Hitman 2'nin, satış kısmında maalesef aradığını bulamadığını da belirtelim. Hitman: Absolution'ın satış rakamlarının  da oldukça gerisinde kalan yapım geliştiricisini üzdü. Son olarak Birleşik Krallık satış listelerinde tüm platformlarda, ilk hafta satışlarında Hitman: Absolution ile kıyaslandığında yüzde 90 daha az satan yapımda Sean Bean'in olduğu özel bir görev de bulunmakta.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2018 15:39
çok iyi ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2018 14:00
Sevgili Furkan;
Dostane bir bilgi:
"Umarsızca", çaresizce anlamına gelir. Umar çare demektir. Sık yapılan bu hatayı gidermek için "Umursamazca" kullanılmalıdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman 2'de adam öldürmek yerine yunusla sörf yapmak
İlginizi Çekebilir