Hitman 3 için yeni tanıtım videosu paylaşıldı

Berat Darıcı 25.11.2020 - 10:42
Hitman 3 ile gittiğimiz görevlerde göreceğimiz şehirlerden bir tanesi daha aydınlandı. Oyunda Çin'in Chongqing şehrini görme fırsatı yakalayacağız.

Dünya üzerinde farklı yerlere göreve gittiğiniz Hitman serisinin yeni oyunu için detaylar gelmeye devam ediyor. Hitman 3 için oyunda bulunacak bölgelerden bir tanesinin daha tanıtım videosu paylaşıldı.


Hitman 3 yeni nesil konsollarda 4K çözünürlüğünde 60 FPS olarak çalışacak

Hitman 3 Dubai, İngiltere ve şimdi de Çin'de geçecek. Çin'in Chongqing şehrini görme fırsatını yakılacağımız oyunun grafikleri hakkında da yeni detaylar da paylaşıldı. Oyunun 2. bölümü İngiltere'de büyük bir malikanede geçecek. IO Interactive tarafından geliştirilen oyun Glacier Engine oyun motorunu kullanıyor. Ray Tracing desteği bulunan oyunda gelişmiş ışıklandırma ve yansıma efektleri bulunacak. Intel ile ortak çalıştığını belirten IO Interactive, çok çekirdekli işlemcilerde daha yüksek NPC sayısı göreceğimizi belirtiyor. Bu sayede daha kalabalık, canlı ve gerçekçi bir oyun bizi karşılayacak. Xbox Series X, Xbox Series S ve Playstation 5 ile oyunu oynarken HDR kullanabileceğiz. Yeni nesil konsollarda 4K çözünürlüğünde 60 FPS çalışacak Hitman serisinin yeni oyunu.

Elusive Targets, Contracts Mode ve Sniper Assassin olmak üzere 3 farklı oyun moduyla gelecek olan oyun heyecan yaratmayı başarıyor. Oyunu ön sipariş ile satın alırsanız Trinity Pack'e erişim sağlayabileceksiniz. Hitman 3 PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Stadia için çıkacak. Serinin ilk oyunu geçtiğimiz aylarda Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak dağıtılmıştı.

Hitman 3 için yeni tanıtım videosu paylaşıldı

Yeni Hitman Directx 12 ile tam uyumlu olarak geliştiriliyor.

Directx 12 ile geliştirilen oyun yeni nesil grafik özelliklerinin çoğunu deneyimlememizi sağlayacak. Hitman 3'ün Directx 12 ile geliştirilmesi Windows 10 kullanmak zorunda olduğunuz anlamına geliyor. Oyunun Ray Tracing desteği oyun çıktıktan bir süre sonra güncellemeyle beraber gelecek. Hem AMD hem de Nvidia ekran kartları ile Ray Tracing desteği oyuna eklendikten sonra kullanılması bekleniliyor. Sizce oyunlara Ray Tracing desteğinin sonradan eklenmesi bir sorun mu? 20 Ocak 2021 tarihinde çıkacak oyunun Switch için bulut versiyonu üzerinde çalışılıyor. Oyun için paylaşılan tanıtım videosunu buradan ya da aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Video İngilizce alt yazıya sahip.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2020 01:02
piyasada konsol yok, ekran kartı yok, aradığın işlemci yok bu nasıl bi kıtlık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.11.2020 21:10
Bence oyun herşeyiyle tamamlandiktan sonra çıkmalı. Ray tracing gibi önemli özellikler oyunun yapım aşamasında eklenmeli kontrol edilmeli denenmeli oyunun çıkışında herşeyiyle tamamlanmış olarak çıkmalı. Böyle bakıyorum açıkçası. Hitman 3 almayi düşündüğüm oyunlardan birisi bu arada.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman 3 için yeni tanıtım videosu paylaşıldı
İlginizi Çekebilir