Hitman 3 PlayStation 5 etkinliğinde duyuruldu

Alparslan Gürlek 12.06.2020 - 01:43
Hitman 3, PlayStation 5 için yapılan konsolun ve oyunların tanıtıldığı etkinlikte yerini aldı. Şaşırtıcı bir gelişme oldu fakat hepimizi çok mutlu etti.

Sony tarafından düzenlenen PlayStation 5 konsolunun ve çıkacak oyunların tanıtımının yapıldığı etkinlikte Hitman 3 de yerini aldı. Ajan 47, büyük geri dönüşünü yaptı! Hepimiz için şaşırtıcı oldu, açıkçası kimse oyunu PlayStation 5 için beklemiyordu.

Hitman 3 PlayStation 5 etkinliğinde duyuruldu

Ajan 47 geri döndü! IO Interactive hiç beklenmedik bir anda hamlesini yaptı. Karanlık bir ormanda başlayan videoyu görünce eminim hiçbirimizin aklına Hitman'e ait bir fragman izlediğimiz gelmemiştir. Fakat işler ilerledikçe biraz şüphelendik, en sonunda ise Ajan 47'nin seksi ses tonunu duyup biraz yaşlanmış yüzünü görünce "Tamam!" dedik. PlayStation 4 için beklediğimiz oyun yeni nesil konsola da geliyor.

İşte PlayStation 5 "Oyunların Geleceği" etkinliğinde gösterilen tanıtım fragmanı:

Yeni nesil PlayStation konsolu PlayStation 5, kendisi için duyurulan bütün oyunlarda olduğu gibi Hitman 3'te de görsel kaliteyi göğüslerini gererek gösterdi. Fragman kısa olsa da bizim için çok anlam ifade ediyor. Karanlık bir ormanda yeşilliklerin ve ağaçların doku kalitesi, el fenerinden yansıyan ışıklar ve etrafa düşen gölgeleri, hepsi harika görünüyordu! Oyun için yakın zamanda bir de temizinden oynanış fragmanı görürüz gibi geliyor.

Hitman 3 PlayStation 5 etkinliğinde duyuruldu

IO Interactive üst düzey topluluk yöneticisi Travis Barbour PlayStation Blogunda, "Uzun zamandır Hitman hayranlarının bileceği gibi, oyunlarımız ve haritalarımız her zaman benzersiz oyuncu seçimi ve tekrar oynanabilirliği göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. Hitman 3 farklı değil," dedi. "Aslında, bir sonraki oyunumuz, oyuncuları oyun dünyasını gelecekteki oyunlarda ödüllendirecek yeni yollarla keşfetmeye ve onlarla etkileşimde bulunmaya teşvik ediyor. Oyunun dokunsal olmasını istiyoruz ve oyuncuların eylemlerinin çevrelerinde ve ileride olacaklar üzerinde bir etkisi olduğunu hissetmelerini istiyoruz."

Barbour ayrıca Hitman 2'nin bölgelerinin ve ilerlemesinin üçüncü oyuna geçeceğini ve aslında Hitman üçlemesinin tümünün Hitman 3'te oynanabileceğini söyledi. "Tüm üçlemenin hepsi Hitman 3'ten oynanabilir ve üçlemeden herhangi bir oyun oynamak için Hitman 3 mükemmel bir yer haline gelebilir" diyerek ekledi. Tahminen Hitman görevlerini Hitman 2'ye getiren DLC paketi benzeri bir ek içerik ile bunu sağlayacaklar.

Hitman 3, PlayStation 5 etkinliğinde de duyurulduğu üzere 2021'in Şubat ayında oyuncularla buluşacak. Ajan 47 ile soğuk bir kış gününde bir demlik çay eşliğinde karşılaşacağız. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2020 21:59
Aşşırı aşşırı aşşırı yükseltti bu beni. Yılların Resident Evil fanı olmama rağmen Resident Evil 8’den bile daha çok heyecanlandım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 12.06.2020 14:50
Trailer'daki ses 47'ninki değil ki ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman 3 PlayStation 5 etkinliğinde duyuruldu
İlginizi Çekebilir