Hitman 3 Ray Tracing ayarını sonradan kazanacak

Berat Darıcı 24.11.2020 - 11:27
Hitman 3 için kötü bir haber geldi. Glacier Engine ile geliştirilen oyun ray tracing desteğine desteğine çıktıktan bir süre sonra kavuşacak.

IO Interactive tarafından geliştirilen Hitman 3, çıkışı yaklaştıkça daha fazla bilgiyle sevenlerinin merakını gideriyor. Epic Games Store için bir süre özel olacak olan oyun, Ray Tracing desteğini sonradan kazanacak.


Hitman 3 şu an için 80 GB depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Bu miktar oyun çıktıktan sonra değişebilir. Intel ile ortak olarak çalıştığını duyuran IO Interactive, oyunun mümkün olan en iyi optimizasyona sahip olması için çalıştıklarını söylüyor. Oyunun haritasında eğer yüksek çekirdekli bir işlemciniz varsa daha kalabalık ve detaylı bir alanlar göreceksiniz. Oyun Directx 12 ile geliştiriliyor. Kısacası Directx 12'nin desteklediği tüm özellikleri oyunda görme şansımız var. Şimdilik VRS (Variable Rate Shading) ile oyunun güçlendirildiği kesin.

Minimum ve önerilen sistem gereksinimlerinde son güncellemeye sahip Windows 10'a ihtiyaç duyan oyun ayrıca 64-bit desteği istiyor. Oyun için ihtiyaç duyulan en düşük ram miktarı ise 8GB olarak açıklanmış. 20 Ocak 2021 içerisinde çıkacak olan oyunun geliştirilmesi hâlâ sürüyor. Serinin ilk oyunu geçtiğimiz aylarda Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak dağıtılmıştı.

Hitman 3 Ray Tracing ayarını sonradan kazanacak

Hitman 3 için Ray Tracing desteği oyun çıktıktan sonra eklenecek

Glacier Engine ile geliştirilen Hitman 3, Epic Games'in verdiği destek sayesinde daha iyi geliştiriliyor. Yapımcı ekip Epic Games ile yapılan anlaşmadan oldukça memnun gözüküyor. Fakat Ray Tracing desteğinin oyunun çıkışından sonra eklenecek olması tepki çekebilir. Ray Tracing desteği oyuna eklenir eklenmez AMD ekran kartları tarafından da desteklenecek mi bilinmiyor. Cyberpunk 2077 çıktıktan bir süre sonra AMD ekran kartlarına Ray Tracing için destek vereceğini açıklamıştı.

Oyun, 3 farklı oyun moduyla beraber gelecek. Bunlar Elusive Targets, Contracts Mode ve Sniper Assassin olarak açıklandı. Oyunun 2. bölümü İngiltere'de büyük bir malikanede geçecek. Oyunu ön sipariş ile satın alırsanız Trinity Pack'e erişim sağlayabileceksiniz.

Hitman 3'ün Epic Games Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Hitman 3 PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Stadia için çıkacak. Oyunun bütün sistem gereksinimlerini "Hitman 3 PC sistem gereksinimleri açıklandı" haberimizden görebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 23:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.11.2020 12:56
ps4e göre yaptık ağabey. ileride bir yamaynan ps5 özellikleri de gelecek hee.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2020 12:49
üf o kel ne parlar rtx açıkken
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman 3 Ray Tracing ayarını sonradan kazanacak
İlginizi Çekebilir