Hitman: Absolution

Merlinin Kazanı 30.11.2012 - 13:03
Gerçek suikastçı geri dönüyor
Hitman: Absolution

Birini sessizce öldürüp, cesedini kimsenin görmeyeceği bir yere taşımadığınızdan beri ne kadar süre geçti? Çoğunuzun “6 sene” dediğini duyar gibiyim. Tabi ki gerçek bir olaydan bahsetmiyoruz. Bahsettiğimiz kel ve barkodlu kahtamanımız Agent 47. 2006’daki son Hitman oyunu olan Hitman: Blood Money’den beri sesi soluğu çıkmıyordu keltoşumuzun. Ancak şimdi Hitman: Absolution’la birlikte kahramanımız geri dönüyor.

Absolution, yağmurla kaplı olan bir Chicago’da geçecek. Son oyun Hitman: Blood Money, Diana’nın 47’ye kurmaca bir ölüm için yardım etmesiyle bitiyordu. 47, “The Franchise”ın patronu olan eski FBI yöneticisi Alexander Leland Cayne’i öldürmüştü. Sonunda 47’nin nerede olduğunu bilmiyoduk. Ancak Absolution’ın izlediğimiz videolarında, Diana’nın Agent 47 tarafından öldürüldüğüne tanık olduk. Bu da akıllara, Hitman: Absolution’ın belli bir zaman diliminde geçmediği izlenimini veriyor.

Hitman: Absolution
Doğrulanan bilgiler arasında yeni bir düşman olan Blake Dexter’la karşılaşacağımız söyleniyor. Bu karakter ünlü oyuncu Keith Carradine tarafından seslendirilecek.

Gizlilik mi? O da ne?
IO Interactive, bu sefer Hitman’da gizliliği tam olarak esas almıyor. Oyuncu tiplerine göre Hitman: Absolution’da farklı yollardan oyunu bitirebilmek mümkün. Yani geleneksel olarak odadaki 3 adamdan birini boğazına teli geçirip boğup, cesedini gözükmesin diye bir köşeye koyabileceksiniz. Bunu istemiyorsanız silahınızı çekip bütün kurşunları üç adamın da üzerine yağdırmayı da seçebilirsiniz. Yani farklı oyuncu tiplerini bir araya getirmeyi hedeflemiş IO Interactive.

Görünüşe göre IO, 47’nin animasyon ve hareketlerini de oldukça revize etmiş. Daha akıcı ve güzel gözüken hareketler mevcut. Taktiksel kıyafet değişimi, cesetleri taşıma, etrafta bulunan eşyaları kullanma; bütün bunlardaki animasyonlar ve hareketler göze oldukça güzel görünüyor.
Hitman: Absolution

Yorumlar 39
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman: Absolution
İlginizi Çekebilir