Hitman: Absolution'dan ilk bilgiler

Murat Halilbeyoğlu 12.05.2011 - 14:41
Kötü adamın adını öğrendik
Adı ilk ortaya atıldığından beri pek çok oyuncuda heyecan yaratan Hitman: Absolution için ilk video dün yayımlanmıştı. Şimdi ise oyunun hakkında ufak ufak detaylar gelmeye başladı.

IO'nun devam oyununda ana kötü adam Blake Dexter adından birisi olacak ve seslendirmesini Cowboys and Aliens'ta oynayan Keith Carradine yapacak.

Hollwyood Reporter adlı gazeteye göre Marsha Thomason'ın oynadığı Diana Burnwood bu oyunda da Ajan 47'nin en büyük yardımcısı olacak. Marsha'ya göre bu oyunda Diana, 47 ile daha yakın bir ilişki kuracak.

"Diana, 47'nin iletişim kurduğu tek insan. Birbirlerini çok uzun bir süredir tanıyorlar ve Hitman dünyasında Diana, James Bond'daki Q ile aynı rolde. Görevleri o ayarlıyor ve 47'ye nereye gidip kimi öldürmesi gerektiğini söylüyor."

Keith Carradine ise konu hakkında "Hitman: Absolution'da oynadığımı karakter çok boyutlu bir adam ki iyi hayal ürünü olan bütün karakterler de böyle olmalı zaten" diyor.

"Oyuncuların girdiği bu dünyanın canlılığı detaylarla alakalı. Oyuncuların dikkatlerini tam olarak oyuna vermeleri, evrenin coğrafyası ve kişiliğini tam olarak anlamaktan geçiyor."

Hitman: Absolution'dan ilk bilgiler
Ajan 47'nin sıradaki oyunu için IO firması bir düzine Hollywood aktörü ile çalışmış ve bazı karmaşık sahneleri dahi yeri geldiğinde aynı anda yedi aktörle birlikte çekmiş. Absolution'ın odaklandığı nokta ise hikaye. Oyunun yönetmeni Tore Blystad, bu yeni oyunun evrimleşen, duygusal bir hikayeyi ön plana çıkartmak istediğini belirtiyor.

Bu hafta başlarında duyurulan Hitman: Absolution önümüzdeki sene her üç platforma da çıkacak. Bu arda yeni bir Hitman filmi de yapım aşamasında ve yine önümüzdeki sene gösterime girecek. Yeni filmde oyundakinin aksine orijinal bir hikaye ve farklı karakterler olacağı söylenirken yeni oyunun görüntüsü ve hissiyatını taşıyacağı belirtildi.
Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman: Absolution'dan ilk bilgiler
İlginizi Çekebilir