Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme

Murat Olcan 9.01.2024 - 21:23
Hitman: Blood Money - Reprisal inceleme yazımızda, Ajan 47'nin mobil platformlarda yayınlanan yeni ama eski oyununa yakından bakıyoruz.
Platformlar Android, iOS
Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme
  • Yapımcı - Yayıncı IO Interactive - Feral Interactive
  • Çoklu Oyuncu: Yok
  • Oyun Türü: Aksiyon
Merlin Puanı 82
1 Kişi Oyladı
Okur Ortalaması%100
Artılar - Mobilde harika oyun deneyimi
- Bir Hitman klasiği
- Kontrolcü desteği
Eksiler - Bazı düşmanlarımızın kimi zaman saçma hareketleri

Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme: Ajan 47'nin mobil platformlara gelişi "Hitman: Blood Money - Reprisal" ile oldukça etkileyici. Biz oyunu iPhone telefonda test ettik. Bu sürüm, iOS platformunun geçmişte sunduğu keskin nişancı veya bulmaca tarzı oyunların aksine, PS2 klasiğinin bir adaptasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Serinin özgün unsurlarından olan sayısız kılık değiştirmeyle hedeflerini sessizce etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.

Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme / Mobilde Nasıl Bir Deneyim Sunuyor?

iOS sürümü, performans ve oynanış açısından etkileyici bir deneyime sahip. Oyun, serinin son bölümlerinden bazı özellikleri barındırırken, aynı zamanda koıntrolcüyle kullanıldığında da mükemmel bir oynanış kalitesi sağlıyor. Gizlilik oyunlarının hayranları için kaçırılmaması gereken bir deneyim sunan "Hitman: Blood Money - Reprisal", iOS platformunda en iyi aksiyon oyunlarıdan biri olmaya aday.

Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme - 1
Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme

Oyunun mobil platformda sunmuş olduğu deneyim, Feral Interactive'in başarılı işçiliğini gösteriyor. Ajan 47 olarak, operadan yeraltı partilerine kadar çeşitli mekanlarda görevlerinizi yerine getiriyorsunuz. IO Interactive'in geliştirdiği sözleşmeli suikast formülü, modern oyun anlayışına uygun şekilde evrilmiş durumda.

Blood Money'in hikâyesi, insanların yaşayan en ölümcül adamı alt etmeye çalışmasına odaklanıyor. Görevler klonlama ile ilgili bir olay örgüsünü birleştirmeye çalışsa da, yeterince net bir anlatı sunmuyor. Yine de, oyunun en çekici yanı, size verilen görevleri tamamlama konusunda geniş özgürlük ve çeşitlilik sunması.

Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme - 2
Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme

Oyunun dokunmatik ekran kontrolleri, çeşitli hatalar ve yapay zeka davranışlarıyla mücadele etmeye değer bir deneyim sunuyor. Bu sürüm, basit bir port olmanın ötesine geçerek, özel dokunmatik kontroller, mini harita ve "instinct mode" (içgüdü modu) gibi modern dokunuşlarla oyunu doğal ve yönetilebilir hale getiriyor.

Feral Interactive'in mobil adaptasyonları genellikle etkileyici olmakla beraber, "Hitman: Blood Money - Reprisal", iPad Pro için Company of Heroes sürümüne rakip bir deneyim sunuyor. Oyun, kumanda kullanımına da tam destek veriyor ve yavaş, planlamaya dayalı mekanikler dokunmatik kontrollerle uyum sağlıyor. Gizlilik oyunlarının tüm hayranları için rahatlıkla önererebileceğimiz bir yapım.

Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme - 3
Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme

Reprisal deneme yanılma mekaniği ve zorluk seviyelerine bağlı olarak sınırlı kaydetme sayısı gibi özellikler bulunuyor. Yapım, uygulama kapanırsa veya kaydetmeyi unutsanız bile, bir seviyenin ortasında otomatik kaydetme konusunda iyi bir iş çıkarıyor, bu da mobil platformda oyun oynama deneyimini iyileştiriyor.

"Hitman: Blood Money - Reprisal", teknik sorunlardan arınmış haliyle etkileyici bir port niteliği taşıyor. Karşılaştığım teknik sorunlar, genel deneyimi olumsuz etkilemeye yetmedi. Bu, mobil platformda hatalara rağmen başarılı bir şekilde çalışan bir oyun olarak, Feral Interactive'in işçiliğini gösteriyor.

Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme - 4
Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme

Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme - 5
Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme

Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme - 6
Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 19:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2024 10:28
Eskide kalmış grafikler ilgimi çekmiyor.Buluttan oyun oynama grlse ve telefondan bile rtx4090 gücünde görselinde oyun oynanabilse keşke anında açıp.
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2024 15:42
Hitman serisinin en iyi oyunu, bence grafiklere takılmadan bir şans ver.
ademt95
ademt95 10.01.2024 14:04
Vay be simdikiler grafik begenmez oldu, biz bunlarla buyuduk yigidim. Simdi olsa gene acar ilk ciktigi gunku gibi keyif alirim, her bir klasik oyundan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman: Blood Money - Reprisal İnceleme
İlginizi Çekebilir