Hitman - Game of the Year Edition duyuruldu

Hakan Hervenik 25.10.2017 - 11:54
Bir sürü yeni içerik.

IO Interactive geçtiğimiz ay bize 24 Ekim tarihini bir köşeye kaydetmemizi söylemişti. Dün, yani 24 Ekim'de IO yaptığı açıklamada Hitman - Game of the Year Edition'ı duyurdu. Yalnızca bu açıklama ile yetinmeyen IO, Season One'a ek olarak Patient Zero isimli bir hikaye modu geleceğini belirtti. Hitman'in yeni Game of the Year Edition'ı 7 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC'de çıkacak.

IO'nun açıklamasına göre yeni eklenecek olan Patient Zero hikayesinde dört adet görev bulunacak ve oyunda var olan haritarın değiştirilmiş hallerini, yeni diyaloglar ve ses dosyaları içerecek. " Sıradan bir görevden sonra, ortaya büyük ve global bir sorun çıkar. Agent 47, bu krizi çözmek ve virüsün dünyaya yayılmasını engellemek için zamanla yarışmak zorundadır."

Hitman - Game of the Year Edition duyuruldu

Oyuna aynı zamanda "yeni Escalatioin Contracts, yeni silahlar, yeni kostümler, yeni challengelar, eski içeriklere yenilikler ve yeni ışıklandırma geliştirmeleri" eklenecek. Hitman'in büyük bir başarı yakalamasını sağlayan IO interactive, hali hazırda çok başarılı olan bir oyunun üzerine sürekli yeni içerik getirmekte. Bize de oynamak düşer.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman - Game of the Year Edition duyuruldu
İlginizi Çekebilir