IO Interactive tarafından geliştirilen Hitman: Absolution, PC ve konsollar için satışa sunulacak. Geçtiğimiz günlerde oyun için dikkat çekici bir video hazırlanmış ve görüntülerde birbirinden seksi rahibeler yer almıştı. Bu tanıtım biçimi, toplumun muhafazakar kesimini oldukça rahatsız etmiş olacak ki IO'ya birçok şikayet mesajı yağmış. Konu hakkında üzgün olduklarını belirten yetkililer, amaçlarının bu olmadığını ve böyle bir tepki beklemediklerini söyleyerek özür diledi.
Yorumlar (6)
onu bunu bırakında oyun içi videoları izliyip bune lan ? diyen oldumu benim gibi ? tanıtım videosunda estirmişler ama oyun içi grafikler kötü be abi. Grafik için oynamayın bu oyunu bıdı bıdı da demeyin şimdi. 2012 yılında oyun çıkarıyosanız bazı beklentileri seve seve karşılamanız gerekiyo.
Hristiyanlar budistler putperestler uçuşuyor yorumlara bak ya :D
yorumları okudum oyundan soğudum ya
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>07.06.2012 14:37:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Bende Hristiyan'ım (Hırıstiyan yazan cahiller gibi degil!) ve bu duruma çok üzüldüm. Çok saçma bir tepki bu. Yobazlaşmanın verdiği bir güç olsa gerek ya. Saygılar IO.</font></td></tr></table><br></center> bende Budistim
zaten tepki çekmek için yapılmış =) böyle rahibe olsun bakmam gözünün yaşına ...
Hristiyanlara helal olsun. Batıl,hurafelerle dolu bir dini bu derecede koruyorlar. Bir de bize bak.Hak dini tanıyıp,koruyamıyoruz :(