Hitman'in geliştiricisinden yepyeni bir fantastik RPG

Murat Oktay 28.02.2023 - 19:06
Hitman'in geliştiricisi IO Interactive, yepyeni çevrimiçi bir fantastik RPG oyunu ile tekrar karşımıza çıkıyor.

IO Interactive bugün yaptığı bir açıklama ile uzun yıllardır üzerinde çalıştıkları yepyeni bir evreni duyurdular. Henüz projenin adı belli olmasa da şu aşamada Fantasy Project olarak adlandırılıyor.

Hitman'in geliştiricisinden yepyeni bir fantastik RPG

IO Interactive, çevrimiçi fantastik RPG oyunu ile karşımızda

Firmanın resmi blogunda aşağıdaki açıklamalara yer verilmiş:

"HITMAN oyunlarımız için yeni bir 'Suikast Dünyası' yaratmayı ilk kez hayal ettiğimizden bu yana on yıl geçti. Yedi yıl önce, bu dünyayı emekleme aşamasında başlattık ve onu üç tam oyun, heyecan verici yeni oyun modları, birçok ek konum ve ekstra hedef içerecek şekilde büyüttük. Ve daha da önemlisi, o zamandan beri bizi destekleyen topluluğumuzla bir bağ kurmamızı sağladı. Güçlü bir vizyondan, pek çok öngörülemeyen olaydan geçerek, bugün sahip olduğumuz özünde yaklaşım özgürlüğü olan, sürekli genişleyen bir dünyaya gittik.

Şimdi yeni bir maceraya atıldığımızı hepinizle paylaşıyoruz! Yaratıcılığımızı, yeteneklerimizi ve bir anlamda kimliğimizi genişleten. Yeni bir dünya, yeni bir IP - çevrimiçi bir fantezi RPG inşa ediyoruz. Oyuncuları eğlendirmek ve yıllarca genişletmek için temelden oluşturulmuş bir dünya ve oyun. Tanıdık geliyor ama aynı zamanda IOI, daha önce çıktığımız hiçbir şeye benzemeyen bir yolculuğa çıkıyor."

Yine yapılan açıklamaya göre, IO ekibine katılacak ve bu yeni fantezi IP'ye katkıda bulunmaya yardımcı olacak geliştiriciler arıyor.

Paylaşılan görsel şimdiden heyecanlanmamıza ve birçok fikir üretmemize sebep oldu. Sizler neler düşünüyorsunuz? Nasıl bir oyun bizleri bekliyor olabilir?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2023 22:38
Cüce tank, elf okçu, insan büyücü. "Yıllarca genişletmek" ve "çevrimiçi" dediğine göre bir tür co-op GaaS oyunu geliyor olmalı. Avengers'ın fantastik versiyonu. Paylaşılan görsel şimdiden sıkılmama neden oldu.
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2023 17:20
Yetti artık online servis oyunları bence...
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2023 13:56
Al benden de o kadar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2023 20:12
allah için dümdüz hikayeli oyun yapın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman'in geliştiricisinden yepyeni bir fantastik RPG
İlginizi Çekebilir