IO Interactive, Hitman için yılbaşı güncellemesini yayınlamakta

Mehmet Atilla Turan 14.12.2017 - 19:55
Teklif yarından itibaren geçerli

IO Interactive, yarın Hitman için yılbaşı eklentisi getireceğini internet sayfalarında belirtti. "Hitman Holiday Pack" olacak bu eklenti, beklendiği gibi herkese açık bir şekilde sunulacak ve yeni görevler eklenecek.

Ünlü ajanımız, beklendiği gibi noel baba kılığına girebilecek

Hitman Holiday Pack'i oyunculara ücretsiz sunacak olan IO Interactive, aslında beklendiğinden fazlasını eklemiş bulunuyor. İki ayrı haritada toplam dört adet görev, yirmi adet yan görev, yüz kırk adet tecrübe gerektiren mini-görevler bulunacak. Yapımcı şirketin sunacağı fırsat, yarından itibaren başlayacak ve Ocak ayının beşine kadar sürecek, yani Hitman tecrübesini yaşamak için bolca zamanınız bulunuyor. Yayınlanacak olan paketi siz de denemek istiyorsanız IO Interactive'in internet sitesine buradan ulaşabilir ve ücretsiz oynamaya başlayabilirsiniz. Hitman Holiday Pack, aynı zamanda PS4 ve Xbox One konsollarında da mevcut olacak.

IO Interactive, ücretsiz verilecek olan eklentinin sonucunda ise oyunun satışlarının artmasını bekliyor. Geçtiğimiz sene piyasaya çıkan Hitman, eski tarzdaki oynanış stilinden dolayı oyuncular tarafından bir hayli sevilmişti ve seriye sadık kaldığı için büyük bir ilgi toplamıştı. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2017 00:18
Şuan güncel olarak oynuyorum. Oyun gerçekten başarılı. Son oyun gibi makineli ile bölüm boyunca taraya taraya gidilmiyor, tam anlamıyla gizlilik ön planda. Olması gerektiği gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2017 22:33
ve oyunu böle böle de büyük bir kesimi seriden soğutmuştu (son kısma bunu da eklemenizi tavsiye ederim) :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman'in yılbaşı özel teklifi oyunculara yeni bir deneyim sunuyor
İlginizi Çekebilir