Hızlı aksiyon oyunu Anger Foot geliyor

Atıf Doğan Özcan 11.06.2022 - 13:10
Çıkardıkları güzel yapımlarla tanıdığımız Devolver Digital, hızlı aksiyon oyunu Anger Foot isimli yapımı duyurdu. Üstelik oynanabilir demosu Steam’de yayında

Daha öncesinde çıkardıkları güzel yapımlarla tanımış olduğumuz Devolver Digital yine bizleri şaşırtmadı ve çok güzel bir hızlı aksiyon oyunu Anger Foot için duyuru yaptı. Hatta duyuru ile kalmadı oynanabilir bir demosunu da Steam üzerinde yayına aldı.

Hızlı aksiyon oyunu Anger Foot ile tekmeler havada uçsun

Devolver Digital, daha öncesinde karşımıza Katana Zero, My Friend Pedro ve Hotline Miami gibi hızlı aksiyon içeren, neredeyse öldüğümüzde anında doğduğumuz, ölmelere doyamadığımız içerikler çıkartmıştı. Firma yüksek tempolu ve eğlenceli aksiyon oyunları geleneğini bozmadı ve hızlı aksiyon oyunu Anger Foot ile bir kez daha bizleri aksiyona doyurmaya geliyor. Oyun 2023 yılında piyasaya çıkacak.

Hızlı aksiyon oyunu Anger Foot geliyor

Devolver Digital Summer Game Fest kapsamında beş adet oyunun tanıtımını yaptı ve bunlardan bir tanesi Anger Foot. Yayınladığı fragmanla oyuna kısa bir bakış sunan firma, fragmanın girişinde kahramanımız hemen kapıları tekmelerle kırmaya ve açmaya başladığı için direkt olarak tekmeyi seven birini canlandıracağımız sinyalini verdi. Detaylarda görünen Lovecraftian dokunaçları ve ayaklanmış timsahlara kadar bütün düşmanlar ayaklarımızın daha doğrusu tekmelerimizin tadına bakacak gibi duruyor.

Anger Foot, yine Deolver Digital tarafından yayınlanacak olan bazı oyunların (Broforce ve GORN) geliştirici ekibi Free Lives tarafından yapılacak. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2022 21:19
ömrü hayatımda bana özel olarak dizayn edilmiş tek şey.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2022 22:01
süperr
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2022 16:27
tarzı bana hitap etmese de oynanış müthiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hızlı aksiyon oyunu Anger Foot geliyor
İlginizi Çekebilir