Hızlı ve Öfkeli 9 için yeni bir teaser yayınlandı

Ersin Kılıç 8.02.2021 - 12:13
Covid-19 salgını sebebiyle uzun süreli ertelenen filmlerden biri olan Hızlı ve Öfkeli 9 için yeni bir video geldi

Hızlı ve Öfkeli 9'un (F9) yeni teaser videosu en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl finalinde yayınlandı Serinin 9. filmi olan ve F9 olarak adlandırılan filmin bu yeni videosu sadece 30 saniye uzunluğunda olsa da yeni sahneler içeriyor. 

Hızlı ve öfkeli 9 filminin yeni videosu yayınlandı

Daha önce yayınlanan fragmanlarda Dom ile Letty'nin çocuklarının büyüdüğünü ve çocuklarına Brian isminin verildiğini görmüştük. Bildiğiniz gibi Brian seride önemli bir karakter olan ve trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Paul Walker'ın serideki ismiydi. Yani son film üzerinden hatırı sayılır bir süre geçtiğini de söyleyebiliriz. "Ne kadar hızlı olduğunuzun önemi yok. Kimse geçmişinden kaçamaz" cümlesi üzerine kurulan filmde John Cena'nın yer aldığını da hatırlatalım. Nitekim bu kısa videoda seriden aşina olduğumuz diğer oyuncular ile birlikte kendisini de görüyoruz.

Vin Diesel ve Michelle Rodriguez'in başrolde yer aldığı Hızlı ve Öfkeli 9'da seriden aşina olduğumuz Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Helen Mirren ve Charlize Theron gibi isimleri de göreceğiz. Ayrıca yeni film ile birlikte kadroya John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett ve Michael Rooker gibi önemli oyuncular da katılacak. Aşağıdan videosuna göz atabileceğiniz Hızlı ve Öfkeli 9 filminin 26 Mayıs'ta gösterime gireceğini de hatırlatalım. Hızlı ve Öfkeli 9 fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 8.02.2021 21:15
Gel artık ya vay be Cena Babaaa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hızlı ve Öfkeli 9 için yeni bir teaser yayınlandı
İlginizi Çekebilir