Hogwarts Legacy çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir

Alparslan Gürlek 27.07.2022 - 14:10
Hogwarts Legacy çıkış tarihi, internetteki bazı listelemeler sayesinde ortaya çıkmış olabilir. Harry Potter RPG oyunu yaklaşıyor!

Harry Potter evreninde geçen RPG oyunu Hogwarts Legacy çıkış tarihi, sanat kitabının listelemesine bakarak belli olmuş olabilir. Oyunun yapım sürecine ve içeriklerine ait sanatsal görsellerin bulunduğu sanat kitabının listelemesinde verilen tarihin oyunun ne zaman çıkacağını gösterdiğini de söyleyebiliriz. Zira bu tür ek içerikler genelde oyun ile birlikte yayınlanıyor.

Hogwarts Legacy çıkış tarihi ortaya çıktı

Bu yılın sonlarına doğru yayınlanması beklenen Hogwarts Legacy çıkış tarihi, oyunun sanat kitabını satın alan kullanıcılara gelen bir e-posta ile ortaya çıktı. Öyle ki sadece yılın sonunu temsil etmesi için girilen 31 Aralık tarihi şimdi 6 Aralık olarak revize edilmiş. Bu da oyunun 6 Aralık'ta çıkacağına dair ipuçları saklıyor olabilir. 

Hogwarts Legacy çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir

Tabi yine de sanat kitabının oyun ile aynı gün çıkacağı kesin değil. Ancak tıpkı Gotham Knights gibi oyunun ve sanat kitabının yayınlanma tarihi aynı gün olarak düşünüldüyse elimizdeki tarihin de önemi artıyor. Mağazalarda da belirtildiği gibi Harry Potter evreninde geçen RPG oyunu bu yılın sonlarında yayınlanacak. Dolasıyla Aralık ayının ilk haftasını işaret eden çıkış tarihi mantıklı görünüyor.

Hogwarts Legacy elimizdeki kısıtlı bilgilere göre 6 Aralık 2022 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X / S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için yayınlanacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2022 14:35
Türkçe dil desteği umarım gelir..
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2022 15:37
önce oyun alma kültürü bir gelişsin. bir oyun 700 tl olmuş, bu ülkede türkçe zor gelir. istisnalar hariç
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir
İlginizi Çekebilir