Hogwarts Legacy Dualsense desteği ile geliyor

Ersin Kılıç 25.05.2022 - 18:27
Harry Potter evrenine bir kez daha döneceğimiz Hogwarts Legacy Dualsense desteği sayesinde farklı büyüler yapmamıza izin verecek.

Açık dünya dinamiklerine sahip olan Hogwarts Legacy oyunu ile birlikte Harry Potter evrenine, yani sihir dünyasına bir kez daha dönüş yapacağız. Şimdiye kadar yapılan en iddialı Harry Potter oyunu olduğunu söyleyebileceğimiz Hogwarts Legacy Dualsense desteği sayesinde büyü yapmamıza da olanak sağlayacak.

Hogwarts Legacy Dualsense özellikleri açıklandı

Bu yıl sonunda çıkacak olan Hogwarts Legacy, Warner Bros'un en iddialı yapımlarından biri olmanın yanı sıra oyuncuların da en çok beklediği oyunlar sıralamasında üst sıralarda yer alıyor. Oyunun Playstation 5 özelinde yeni bir videosu yayınlandı. Bu videoda bazı özelliklerin yanı sıra Hogwarts Legacy Dualsense desteğinin olacağına da yer verilmiş.

Hogwarts Legacy Dualsense desteği ile geliyor

4K çözünürlükte oynayabileceğimiz yapımda Dualsense konusunda farklı kullanımlar bulunuyor. Örneğin oyunda tıpkı kitaplarda olduğu gibi yeni bir büyücü olarak Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nun dört binasından bir tanesine atanacağız. Dualsense ışıklandırması da atanmış olduğunuz bu gruba göre farklı renkte yanacak. 

Uçtuğumuz anlarda ya da ray üzerinde gittiğimiz kısımlarda haptic feedback desteği sayesinde o hissiyatı tam olarak alabileceğiz. Yine aynı şekilde büyü yaparken hem bu özellik hem de Adaptive trigger desteği sayesinde o basıncı parmaklarınızda hissedebileceksiniz. 3D ses desteğine de sahip olan oyunun yayınlanan yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 11:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy Dualsense desteği ile geliyor
İlginizi Çekebilir