Hogwarts Legacy hatası çok sinir bozucu olabiliyor

Tunay Şahin 17.04.2023 - 11:37
Oyuncülerin keşfettikleri Hogwarts Legacy hatası, bulmaca çözmük için kullandığınız büyülerin bile kimi zaman çok can sıkıcı olduğunu kanıtlıyor.

12 milyon kopyadan fazla satan Hogwarts Legacy, oyunculara Harry Potter'ın hikayesinin üzerinden gidebilme şansı sunuyor olsa da kimi zaman orataya çıkan sorunlar çok can sıkıyor. Haberimize konu olan Hogwarts Legacy hatası ise başlı başına oyun keyfini kaçırıyor.

Bulmacayı çözmeye çalışırken ortaya çıkan Hogwarts Legacy hatası

Oyunu tamamlayan oyuncular, Hogwarts Legacy'de daha çok detaya ulaşabilmek için yan hikayelere girmiş durumda. Bu da yapım hakkında daha fazla detay ortaya ve hataların ortaya çıkmasına yol açıyor.

Hogwarts Legacy hatası çok sinir bozucu olabiliyor

Bu hataların birçoğu yama ile çözülmüş olsa da bazıları yeni yeni ortaya çıkıyor. Onlardan biri de nesneleri hareket ettirmeye çalışırken ortaya çıkan hata. Ana hikayede Wingardium Leviosa'nın kilidini açmamız gerekiyor. İlerlerken, bulmacaları çözebilmek için de bazı nesneleri kimi zaman daha yüksek bir yere tırmanmak için kimi zaman da yolumuzu açabilmek için hareket ettirmemiz gerekiyor.

Reddit'te Hvand2806 tarafından paylaşılan videoda da tam bu durum gerçekleştirilmeye çalışırken kaldırdığı kutunun patlaması oyuncuyu biraz zor duruma sokmuş gibi görünüyor.

Tam olarak bu durum nasıl ortaya çıktığını anlamasak da, videoda görüldüğü üzere oyuncu bir şekilde kaleden aşağı düşmeye başlıyor. Sonunu göremiyoruz ama muhtemelen ölmüştür.

Sizin Hogwarts Legacy sırasında karşılaştığınız hatalar var mı? Yorumlarda bizler ile paylaşıp çözümü bilen takipçiilerimizden çözüm için yardım alabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2023 00:34
kutunun Collision detection algoritmasında sorun var, çözerler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy hatası çok sinir bozucu olabiliyor
İlginizi Çekebilir