Hogwarts Legacy öğrencilere saldırı mümkün mü?

Murat Oktay 1.05.2023 - 00:31
Hogwarts Legacy, her istediğinizi yapmanıza olanak tanımıyor. Eğer sorunuz "Hogwarts Legacy öğrencilere saldırı mümkün mü?" ise, buna cevabımız basitçe hayır.

Hogwarts Legacy, Harry Potter temalı açık dünya oyunu olsa da her istediğinizi yapmanıza olanak tanımıyor. Eğer sorunuz "Hogwarts Legacy öğrencilere saldırı mümkün mü?" ise, buna cevabımız basitçe hayır.

Büyücüler, insan karakteri gibi çeşitlidir. Kimi zaman iyi olabilirsiniz kimi zaman da kötü. Grand Theft Auto serisini bilirsiniz. İsterseniz tamamen kötü bir insan olarak da önünüze gelene saldırabilir, bulduğunuz her aracı çalabilirsiniz. Ancak Hogwarts Legacy'de mekanikler o şekilde işlemiyor.

Hogwarts Legacy öğrencilere saldırı - 1

Hogwarts Legacy öğrencilere saldırı mümkün mü?

Hogwarts Legacy öğrencilere saldırı nasıl olur?

Gelişticici Avalanche Software, Hogwarts Legacy yayınlanmadan önce GamesRadar ile gerçekleştirdiği bir röportajda, istediği yönü (iyi ya da kötü) tercih eden tüm oyuncuların arzularına kavuşabileceğini belirtmişti. Bu sebeple oyuna dahil edilen lanetli büyüler bulunuyor. Bunlar arasında Avada Kedavra büyüsü, kötü yolu seçenlerin öğreneceği en güçlü silahı olacak.

Kötü yolu tercih ettiğinizde yapacaklarınızın hiçbir ahlaki sınırı olmaz. Büyücülük dünyasında, affedilemez lanetler arasında olan Avada Kedavra büyüsünü öğrenci ya da öğretmenler üzerinde kullanmanız mümkün ancak bunun bir bedeli var. Kullandığınızda Azkaban Hapisanesine gönderiliyorsunuz ve oyun sizin için orada bitiyor. Yine de kullanmak isterseniz aşağıda nasıl öğrenebileceğinizi okuyabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy: Jackdaw's Rest görevi ve çözümü

Hogwarts Legacy öğrencilere saldırı - 2

Hogwarts Legacy öğrencilere saldırı mümkün mü?

Hogwarts Legacy Avada Kedavra öğrenme

Öncelikle 28. seviyeye ulaşmış olmanız lazım. Büyüyü öğrenebilmek için "In the Shadow of the Relic" yan görevini tamamlamanız gerekiyor. Görevi tamamlandığınızda, mağaranını dışında Sebastian Sallow ile konuşacaksınız. Aşağıdaki cevapları vererek büyüyü öğrenebilirsiniz.

  • Sebastian Sallow: If I hadn't known how to cast it
  • Seçeceğiniz: Everyone should know that curse.

Konuşma bir süre daha devam edecek. Karşınıza aşağıdaki soru çıktığında ikinci seçeneği seçin.

  • Sebastian Sallow: I - could teach you
  • Seçeceğiniz: Yes please.

Hogwarts Legacy öğrencilere saldırı - 3

Hogwarts Legacy öğrencilere saldırı mümkün mü?

Öğrendiğiniz Avada Kedavra büyüsü size karanlik sanatlara eri·şi·m sağlayacak. Yukarıda belittiğimiz üzere bu büyüyü okuldaki öğrenci ve öğretmenlerde kullanmanın bir bedeli var. O sebeple oyundan sıkıldıysanız kullanın, aksi durumda Azkaban'a gönderilmeniz oyunun bitmesi ile sonlanacak.

7 Şubat 2023 tarihinde, PS5, XSX/S ve PC için yayınlanan Hogwarts Legacy oyununun Standart Edition ve Deluxe Edition sürümlerini, satın almak istediğiniz platformların mağazalarında bulabilirsiniz. PS4, XB1 ve Nintendo Switch versiyonları 5 Mayıs 2023 tarihinde satışa sunulacak. Steam'den satın almak için tıklayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2023 10:21
kötü yolu seçme falan yok, sadece kötü işlere de gücü yeten iyi biri oluyorsunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2023 09:29
Abi yazıda ya ironi var ya da bilgi yanlışlığı. Öğrencilere veya hocalara herhangi bir büyüyü yapmak imkansız. Dolayısıyla öğrencinin azkabana atılması gibi bir şey yok. Mod ile öğrencilere avada yapsanız bile bir şey olmuyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy öğrencilere saldırı
İlginizi Çekebilir