Hogwarts Legacy PlayStation Özel İçeriği Diğer Platformlara Açılıyor

Tunay Şahin 31.01.2024 - 16:07
Hogwarts Legacy, bu yaz PlayStation'a özel içerikleri diğer platformlara sunarak, oyuna daha fazla güncelleme ve özellik ekleyerek geniş bir oyuncu kitlesine taşıyor.

Avalanche Software'in başarılı aksiyon RPG'si Hogwarts Legacy, bu yaz daha fazla içerik ve güncellemeyle oyun dünyasını yeniden büyülemeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında piyasaya sürülen ve PlayStation platformlarına özel içeriklerle dikkat çeken Hogwarts Legacy, resmi Twitter hesabına göre bu yaz tüm platformlarda aynı içeriği sunmaya başlayacak. Açıklamada belirtilen ek "güncelleme ve özellikler" için oyuncuların yıl sonuna kadar beklemeleri gerektiği ifade ediliyor.

Hogwarts Legacy PlayStation Özel İçeriği Diğer Platformlara Geliyor

PlayStation'a özel içerikler arasında Hogsmeade'de yer alan bir dükkanın kozmetik seti, Felix Felicis iksirinin tarifi, ek bir zindan ve oyun içi mağazanın kendisi bulunuyor. Bu eklemelerle birlikte diğer platform oyuncularının da bu içeriğe erişimi olacak. Yeni özellikler konusunda henüz net bir bilgi bulunmazken, tahminler arasında Quidditch gibi bir mini oyunun oynanabilir hale gelmesi de var. Ancak daha fazla makyaj seçeneği ve envanter genişlemesi daha olası görünüyor.

Hogwarts Legacy PlayStation Özel İçeriği Diğer Platformlara Geliyor

Hogwarts Legacy, PS4, PS5, PC, Nintendo Switch, Xbox One ve Xbox Series X/S platformları üzerinden erişilebilir durumda. Oyun, 22 milyondan fazla satarak geçen yıl ABD ve İngiltere'de en çok satan oyunlardan biri olmuştu. Yeni içerikler ve güncellemelerle, oyunun bu başarısını sürdürmesi bekleniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 12:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2024 19:09
Oyunun başarısı yok ki. Var bize, oyunculara göre var ama genel değerlendirme organizasyonlarının etkinliklerinde aday bile yapmadılar. Remake oyunu, mobil oyunu aday yaptılar bu oyunu yapmadılar.
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2024 23:26
Bence 2023 uyarlama dalında alabilirdi. Eksikleri olmasına rağmen HP atmosferi gayet iyiydi. Büyü kullanımını geçiştirmemişler kullanmak zevkliydi, geniş açık dünya yapmışlar, hayvan yakalama ve mini hikayeler serpiştirmişler. Zaten HP dünyası, Hogwarts falan ister istemez çekiyor kendine.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy PlayStation Özel İçeriği Diğer Platformlara Açılıyor
İlginizi Çekebilir