Hogwarts Legacy Ultra Plus modu daha gerçekçi oyun deneyimi

Kübra Erciyas 14.07.2023 - 13:05
Hogwarts Legacy Ultra Plus modu ile çok daha gerçekçi oluyor. Yeni mod ile oyundaki tüm grafikler çok daha net ve canlı görünüyor.

Oyun grafikleri, kullanıcıların oyundan maksimum performans almasını ve oyunun içinde hissetmelerini sağlayan önemli bir detaydır. Hogwarts Legacy Ultra Plus modu ile oyun grafiklerinde üst seviye bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

Hogwarts Legacy Ultra Plus modu ile grafikler çok daha gerçekçi 

Ultra Plus modu ile Hogwarts Legacy sandığınızdan çok daha gerçekçi olacak. Yeni mod ile oyundaki tüm grafikler çok daha net ve canlı görünüyor. Yansımalardan tutun da gölgelere kadar daha net bir görüntü sunacak.

Işık yansımaları, gölgelendirmeler, netlik ve canlılık noktasında ultra plus modunu hemen fark edebilirsiniz. Yeni modun en güzel yanı ise oynayan herkesi oyunun içine hemen çekebiliyor olması. Görevlerinizi yerine getirirken zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz.

Hogwarts Legacy Ultra Plus modu ile grafikler çok daha gerçekçi

Oyunda görevlerin zorluk derecelerinde bir değişiklik olmayacak. Yapılan yeni güncelleme ultra plus modunu oyuncular için kullanılabilir hale getirecek. Böylece oyuncular ekran kalitelerine bağlı olarak yeni bir seviyede görüntü kalitesi ile oyun deneyimi yaşayabilecek. 

İlginizi :ekebilir: Hogwarts Legacy Arachnophobia Modu

Gerçekçiliği ile sizi şaşırtacak bir görüntü modu

Oyun oynarken en önemli unsurlardan biri de oyunun ne kadar gerçekçi olduğudur. Ultra Plus modu görüntüde maksimum gerçekçilik sunuyor. Mevcut olan sürümlerden çok farklı bir güncelleme olduğunu göreceksiniz. 

Bu modu kullanmaya başladığınız andan itibaren oyunun renklerinin daha canlı, hareketlerin daha doğal ve ilerlemenin daha kolay olduğunu fark edebilirsiniz. Ultra plus modu ile ışın izleme, ortam perdeleme, küresel aydınlatma, yansımaların daha gerçekçi görünmesi gibi birçok görsel iyileştirme söz konusu oldu. 

Ultra Plus modu Vanilla modu ile karşılaştırıldığında fark yaratıyor

Oyun grafiklerinin tamamen yeni bir seviyeye taşındığını ilk kıyaslama görsellerine bakarak bile anlayabilirsiniz. Grafik bağlamında yapılan iyileştirmelerin oyunun maliyeti noktasında artışa neden olacağı da biliniyor. FPS noktasında düşük FPS performansına bağlı sorunlar yaşamadan maksimum gerçekçilik ve netlik ile eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Ekran kalitenizin yüksek olması ultra plus modundan maksimum fayda sağlamanız için önemli. FPS sorunları yaşamadan maksimum kalite ile oyunu oynayabilmek için iyi bir ekrana sahip olmanız gerekiyor.

Modu NexusMods üzerinden indirebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 19:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2023 00:44
şu halde grafikler oldukça iyi... donanımı iyi olanlar için fırsat...
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2023 08:39
şaka bu değil mi, çünkü grafikler android portu gibi, oyuncuları büyülediler ama tek etkilenmeyen ben miyim bana büyü işlemez
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy Ultra Plus modu
İlginizi Çekebilir