Hogwarts Legacy ve Gotham Knights E3 fuarında yer almayabilir

Ersin Kılıç 6.06.2021 - 13:39
Gelen haberlere göre Warner Bros ümzasını taşıyan Suicide Squad, Gotham Knights ve Hogwarts Legacy gibi oyunlar E3 2021 fuarında yok.

E3 2021 fuarı için artık sayılı günler kaldı ve uzun zamandır geliştirilen yeni oyunlardan haberler almak için sabırsızlanıyoruz diyebiliriz. Yine de uzun süredir beklediğimiz bazı yapımların bu fuarda olmayacağına dair haberler de geliyor. işte bu haberlerden birisi de Warner Bros için geldi ve firmanın bir süredir haber alamadığımız üç önemli oyununun E3 2021 fuarında yer almayacağı belirtiliyor.

Harry Potter: Hogwarts Legacy için biraz daha beklememiz gerekecek

Warner Bros, her ne kadar E3 2021 fuarında sunum yapacak firmalardan biri olsa da bazı oyunları için daha fazla süreye ihtiyaç duyduklarını bir nevi göstermiş oldu. 13 Haziran'da yapılacak olan sunumda ağırlığın Back 4 Blood oyununa verileceği belirtilmiş. Dolayısıyla Suicide Squad: Kill the Justice League, Gotham Knights ve Hogwarts Legacy gibi oyunların muhtemelen E3 2021'de olmayacağı düşünülüyor. En iyi ihtimalle çok kısa teaser videoların gelebileceği belirtilmiş. Çünkü Warner Bors sunum açıklamasına bakıldığında sadece "Back 4 Blood Showcase" açıklamasını görüyoruz.

Hogwarts Legacy ve Gotham Knights E3 fuarında yer almayabilir

Summer Game Fest ayrıca Warner Bros'un sunumunun Back 4 Blood etkinliği olduğunu doğruladı. Diğer taraftan bu oyunların başka bir sunumda gözükme ihtimalleri de bulunuyor. Bu ihtimali barındıran en önemli sunum ise Microsoft sunumu olacak. Yaklaşık iki saat süreceği belirtilen bu sunumda bahsi geçen Warner Bros oyunlarını görmek tek umudumuz diyebiliriz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 8.06.2021 06:16
Toplayacaksın bütün oyun yapımcılarını, elinde sopayla zorla E3'e sokacaksın. Bunları kendi gönlüne bıraktıkça başı bozukluk yapıp nazlanıyorlar. Yok bi tanesi katılmaz, öbürü kendi kafasına göre kendi ayrı konferansını yapar, berisi katılsa da bişey göstermez... Hepten şımarık çocuklara döndünüz ha! Oyun yapıyorsan geliştiriyorsan seve seve katılacaksınız lan E3'e it herifler! Yok öyle kendi kafana göre konferans monferans! O zaman E3 niye var?! Herkes kendi kafasına göre kendince konferans yapsın oldu canım. Biz de babanızın eşşağyız işimiz gücümüz yok ayrı ayrı konferanslarınızı takip edelim. Tutun o Sony'yi de kulağından getirin buraya! Adamı hasta etmesin, ne o öyle ben kendi konferansımı kendim yapcam nazları?! Yerin dar mı geldi beyfendi? Gel lan buraya!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2021 22:38
Oyun firmalarıda kabak tadı verdi artı. Sadece üç beş dakikalık bir fragman göstermeye bile nazlanıyorlar . Fragman veya trailerr gösterseler bile, bu sefer 2-4 yıl ortadan kayboluyorlar . Mademki Nazlanıcaksınız veya kaybolucaksınız
defolup gidin oyun falan yapmayın arkadaş ne bu yaaa......
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 6.06.2021 21:47
E3 yapılmasın o zaman, ES 6 falan da yoktur zaten. 5. nesil çıkktı ortada remakelerden başka bir şey yok. Türkiye bile bu kadar saçma yönetilmiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2021 21:19
Yani yanlış anlamayın ama bu nasıl haber? Başlıkta "yer almayabilir" yazıyor, ilk paragrafta "yok" diyor, sonrakinde "yer almayacağı açıklandı" diyor, altlarda "muhtemelen olmayacağı düşünülüyor" yazıyor. Hangisi olduğuna bir karar verseniz? Söylenti mi resmi açıklama mı kim söyledi onlar da yok

---------------------------------

Açıklanan E3 takvimine bu oyunları eklememişler işte. yani kendi sunumlarında adları geçmiyor ama bu xbox sunumunda olmayacağı anlamına gelmiyor. Çoğu firma kendi sunumunda göstermese de bazen kendi oyunlarını başka konferanslarda gösterebiliyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2021 15:46
2021 yılında left 4 dead kopyası oyun ile e3 fuarına katılacaklarına hiç katılmasalarmış keşke. Sayımayacağım kadar fazla sayıda online varken bu oyundan büyük ihtimalle aradıklarını bulamayacaklar bir avengers faciası daha geliyor gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy ve Gotham Knights E3 fuarında yer almayabilir
İlginizi Çekebilir