Hogwarts Legacy'nin dört büyücülük binası gösterildi

Alparslan Gürlek 2.09.2022 - 11:53
Yayınlanan yeni videolar Harry Potter evreninde geçen Hogwarts Legacy'nin Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw ve Slytherin binalarıyla ilgili detaylar sunuyor.

Hala Hogwarts Legacy'nin satışa çıkmadığı ülkelerden biri olsak da geliştiricinin açıklamalarına güvenerek ülkemizde satışa çıkacağını bildiğimiz oyun için yeni detayları aktarıyoruz. Son olarak yayınlanan dört yeni videoda oyundaki dört büyücülük okulu için yeni görüntülere yer verildi. Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw ve Slytherin okullarının ortak odalarının gösterildiği videolar ince detayları da içerisinde barındırıyor.

Hogwarts Legacy büyücülük okulları gösterildi

Harry Potter evreninin o bildiğimiz dokusundan çok uzaklaşmadan tasarlandığı açıkça görülen bölümler oldukça güzel bir görsellik sunuyor. Oyunun özellikle iç sahnelerde grafik anlamında şov yapabileceğini de gözler önüne seren bu görüntüler, oyundaki büyücülük okullarının içinden geliyor. Her biri farklı atmosferlere sahip bu dört okuldan birinde oyuna başlayıp, büyücülük macerasına atılacağımız Hogwarts Legacy şimdilik ülkemizde ön siparişe açılmış değil. Tabi geliştiricinin daha öncesinde yaptığı açıklamalar ile muhtemelen oyunun çıkışına yakın bir zamanda ön siparişe açılacağını da biliyoruz. 

Hogwarts Legacy'nin dört büyücülük okulu tanıtıldı

Ülkemizde bir süre çok konuşulan ve tartışma konusu olan oyun, SteamDB'de hala "satın alımın kısıtlandığı" ülkelerden birinde Türkiye'yi de barındırıyor. Epic Games Store'da ilk etapta 9.999 TL fiyatıyla piyasaya sürülen oyunun sayfasına bugün girmeye çalışırsanız, "Bu içerik şu anda platformunda veya bölgende mevcut değil" uyarısını alacaksınız. Burada küçük bir değişiklik yapılmış. Sürecin takipçisi olup gelişmeleri en hızlı şekilde sizlere aktarmaya gayret edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Hogwarts Legacy 10 Şubat 2023'te Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X / S, Xbox One ve PC platformlarında yayınlanacak. İşte yayınlanan dört yeni video:

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2022 03:05
neyin haberini yaptığınızı bile bilmiyorsunuz aga ne okulu şaka gibisiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2022 20:19
Onlar Okul değil yalnız onlar Hogwarts OKULU içindeki bölümler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy'nin dört büyücülük binası gösterildi
İlginizi Çekebilir