Hogwarts Legacy'nin PlayStation'a özel görevi gösterildi

Talha Ramazan Yüzmeç 14.09.2022 - 11:28
Sony State of Play etkinliğinde oyuncuları heyecanlandıracak bir sunum yaptı. Sunumda Hogwarts Legacy'nin PlayStation'a özel görevi de gösterildi.

Bildiğiniz üzere Hogwarts Legacy ilk kez Eylül 2020 'de PlayStation Showcase sırasında ortaya çıkarılmıştı. Sony Showcase sırasında oyunculara fazla bilgi vermese de epey dikkat çekiçi bir sunumla ilgiyi üzerine çekmişti. Ayrıca Hogwarts Legacy duyurulduğundan beri PlayStation etkinliklerinde yer alıyordu. Bu durum ise oyunculara Playstation’a özel bir şeyler gelebileceğini düşündürmüştü.

Hogwarts Legacy'nin Playstation özel görevi için yeni video geldi

Sony State of Play sırasında Hogwarts Legacy çıkış tarihini 10 Şubat 2023 olarak hatırlattı. Ayrıca sunumda Perili Hogsmeade Dükkânı ve Sebastian Sallow'un Karanlık Mirasına da yer verildi. Oyuncuların merakla beklediği bu sunum oyun hakkında birçok bilgiyi bizlere sundu. Ayrıca oyuncuların tahmin ettiği gibi Hogwarts Legacy'nin PlayStation'a özel görevi de gösterildi. The Haunted Hogsmeade Shop adlı bu görev adeta bir korku oyununu andırıyor. Sony Hogwarts Legacy PlayStation'a özel görevini Eylül 2022'de dünyaya duyurmuş oldu. Bu durum oyuncuları heyecanlandırsa da görevin Playstation’a özel olması üzücü bir durum oldu.

Hogwarts Legacy'nin PlayStation'a özel görevi gösterildi

Ayrıca PS4 veya PS5'te Hogwarts Legacy oynayan oyuncular, ekstra bir zindana, Shopkeeper'ın kozmetik setine ve oyunun diğer sürümlerinde kullanılamayacak özel bir Hogsmeade mağazasına erişimi içeren Haunted Hogsmeade görevine sahip olacaklar. Bu gelişmelerden en ilgincinin görevin şaşırtıcı korku havası olduğu söyleniyor. Bu durum oyunu başka platformlardan oynamak isten oyuncuların canını sıkmış gibi gözüküyor. Gelecekte ne olur bilinmez ama şuanlık PlayStation oyuncuları bir adım önde gibi duruyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2022 22:26
La yeter tum oyunu gosterdi bunlar da
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2022 12:39
En çok oynamak istediğim oyunlardan. Umarım güzel oyun yaparlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy'nin PlayStation'a özel görevi gösterildi
İlginizi Çekebilir