Homefront 2'nin kaybolmuş videosu

Tayfun Kumaş 22.01.2014 - 15:39
Sen nereye saklandın bu zamana kadar bakalım?
Kaos Studios ve THQ iş birliği ile geliştirilen Homefront, ön siparişlerde başarılı reklam stratejisi ile büyük bir ivme yakalasa da oyun çıktığında eleştirilerin kurbanı olmuştu. Ardından ise THQ'nun yaşadığı kriz yüzünden oyunun geliştiricisi Kaos Studios maalesef kapatılmak zorunda kalmıştı.

THQ, daha ilk oyun piyasaya çıkmadan ikinci oyunun da geleceği söylenmişti fakat THQ'nun iflasıyla birlikte bu beklenti de çaresiz bir bekleyişe dönerken oyun tamamen Crytek'e devredildi ve 2012'den itibaren oyunu Crytek'in geliştirdiği duyuruldu.

Homefront 2'nin kaybolmuş videosu
Geçtiğimiz aylarda yayınlanan CryEngine demo videosunda Homefront 2'den görüntüleri gördük fakat resmi görüntüler halen gelmedi.

Bugün ise Homefront 2'nin geliştirme aşamasından sızan görüntüyü sizlere sunuyoruz. Oyunun erken aşamasından alınan ve multiplayer haritasını test eden bu video, Dailymotion'a Ağustos 2013 tarihinde yüklenilmiş olsa da şu anda sadece 17.000 küsür izleyiciye ulaştığına göre büyük olasılıkla ya gizlenmiş bir şekilde duruyordu ya da hiçbir şekilde duyurusu yapılmadı.

Homefront 2
, yeni CryEngine ile geliştirilecek. PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya geleceği söylenilmişti fakat bu konuda da değişikliğe gidebilirler. Konuyla ilgili aldığımız özel bilgiye göre detaylar önümüzdeki baharda belli olacak. Daha önce oyunun çıkış tarihi "2014" olarak belirlenmişti.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Homefront 2'nin kaybolmuş videosu
İlginizi Çekebilir