Homefront:The Revolution için 3 adet genişleme paketi yolda!

Deniz Aslan 19.05.2016 - 14:36
Deep Silver'dan hayati hamleler!
 İlk inceleme notları ile beklediği sonucu alamayan Homefront: The Revolution, malesef pek ses getiren bir çıkış yapmayı başaramadı. Deep Silver, gelen olumsuz eleştirilere karşı The Revolution için 3 adet genişleme paketinin yolda olduğunu duyurdu.

Deep Silver'dan gelen haberlere göre, üç adet genişleme paketi seneryo ağırlıklı olacakmış. Aftermath ve The Voice of Freedom adlı iki genişleme paketinde 3 saati geçmeyen seneryo oynanışı oyuna eklenecek..Diğer üçüncü paket ise Beyond The Walls adıyla The Revolution oyuncuları ile bir araya gelecek. Deep Silver Beyond The Walls'un, diğer iki genişleme paketinden daha uzun oynanış süresi bulundurduğu da belirtti.

Homefront:The Revolution için 3 adet genişleme paketi yolda!
Aftermath, The Voice of Freedom ve Beyond The Walls adlı genişleme paketleri 2017 yılı içerisinde oyunculara servis edilmesi planlanıyor. Deep Silver ayrıca, bir yıl boyunca  The Revolution oyuncularına ücretsiz içeriklerde sunacaklarını da açıkladı. Bakalım bu hamleler Homefront The Revolution'ı kurtarabilecek mi? Hep beraber göreceğiz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2016 21:04
30 fps çalıştırmayı düşünürlermi acaba oyun oynanmayacak göz bozacak derecede kötü fps 20 fps lerde çalışıyor bu oyun nasıl çıkış yapabilmiş anlamıyorum unity bunun yanında 60 fps gibi bu kadar kötü çalışan böyle kötü optimize görmedim daha kötüsü varmı bilmiyorum ama just cause ile yarısır berbattt
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2016 14:49
Bıde bu cıktı oyun cıkarken adam gıbı ya 2 cı oyunu yapın yada az fıyat farkı olup tek oyunda toplansın dlc mıs ne paketlerıymıs hayret ınsan gıbı oyun yapın tam baslamalı bıtırmelı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Homefront:The Revolution için 3 adet genişleme paketi yolda!
İlginizi Çekebilir