Homefront: The Revolution'ın çıkış tarihi sızdı!

Ersin Kılıç 6.01.2016 - 15:26
Oyun ne zaman çıkıyor?
Yapım süreci yılan hikayesine dönen Homefront: The Revolution için bugün önemli bir haber ortaya çıktı. Amerikalı bir parekende firmasından sızan görsele göre oyunun çıkış tarihi ortaya çıkmış durumda.

Oyunu mağazadan ön sipariş yolu ile satın aldığınızda mağaza stok durumunu kontrol edebilmek için satın alan oyunculara rezervasyon kartı veriyor. verilen bu rezervasyon kartının üzerinde ise oyunun çıkış tarihi 17 Mayıs 2016 olarak listelenmiş. Oyunun yapımcı firması olan Deep Silver çıkış tarihi ile ilgili daha önce bir açıklamada bulunmamıştı. Sızan bu tarih ile ilgili de henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

Oyunun betası için daha önce yapılan "2016'nın ilk aylarında" açıklamasını da göz önüne alırsak bu tarihte doğruluk payı olabileceğini düşünebiliriz. Gene de resmi açıklamayı beklemekte fayda var.

Homefront: The Revolution'ın çıkış tarihi sızdı!
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
makaleLe
makaleLe 7.01.2016 01:23
bu kadar uzun sürmesi şaşırtıcı, bu kadar yıl, ya çalkantılı süreçteki duraklama dönemlerine elamet, yada adamlar sorunsuz bir oyun için uğraşıyorlar.
Yani artık bi firma çıkıp sıkıntısız sorunsuz kasmayan bi oyun çıkartıp bunun reklamını yapabilir parayıda kırar. Çıkan hiç bir oyun düzgün çıkmıyo ben olsam düzgün bi oyun yaparım lAAP reklamı yapıştırırım, "konsollar gibi sabit bir makinede bile oyun keyfinizin içine eden frame düşüşlerini, bugları, unutun. Size bitmemiş teknoloji demosu satmıyoruz, oynanabilir ve rahatsız edici bir deneyim sunmayan tatmin edici bir oyun satıyoruz." Herkese gönderme yaparım viral olarak yutubırları kullanırım her türlü çirkefliği yaparım. HAK ediyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2016 17:13
Sabırsızlanıyorum ilk oyunundan kat kat iyi olacağından şüphem yok , multiplayer'ı olacak mı bilmiyorum hiç öyle bir haber görmedim ama multiplayerı ilk oyunda bir kaç hata dışında zevkliydi savaş atmosferini yaşatıyordu revolution ın da bize tekrardan o atmosferi yaşatmasını umuyorum multi olursa.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2016 17:04
şimdi benim kaçırdığım konu şu. Bu oyunu crytek yapmıyormuydu? bazı haberlerde deep silver yazıyor bazılarında crytek. Merlin den bu sorunun cevabını istiyorum lütfen

-------------------------

Merhaba, THQ'nun iflasından sonra oyunun haklarını Crytek aldı ve Crytek Uk tarafından geliştirilmeye devam etti. Crytek daha sonra oyunun haklarını DeepSilver'a sattı ama gelişimine hala İngiltere kanadı destek veriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Homefront: The Revolution'ın çıkış tarihi sızdı!
İlginizi Çekebilir