Homesick'in yapımcısı yaşam mücadelesi veriyor

Berkant Jeff Akarcan 9.04.2013 - 15:39
Bu sefer oyun için değil tedavi masrafları için para toplanıyor...
Bağımsız korku oyunu Homesick'in geliştiricisi Chloe Sagal'ın Indiegogo'ya açtığı yeni projesi biraz yürek burktu. Bir kaç sene önce geçirdiği trafik kazasının ardından ameliyat sonrası vücudunda unutulan bir metal parça yüzünden vücudu metal zehirlenmesi geçiriyor ve eğer tedavi olmazsa bir kaç ay içinde hayatını kaybedecek, ve bir daha oyun yapamayacak. Bu metal parçasının çıkartılması için gereken ameliyatın ise maliyeti $35.000.

Vücudundaki bir çok fonksiyonu yavaş yavaş kaybetmeye başlayan Sagal'ın ise bu tedaviyi karşılayacak maddi durumu yok. Ailesi de "yaşam tarzı seçimi" yüzünden kendisine destek olmadığı için (kendisi lezbiyen olduğu için ailesi tarafından reddedilmiş), biz oyunculardan tedavi için destek istiyor.

"I Am Going To Survive" başlığıyla Indiegogo'da bulabileceğiniz bağış projesine buradan ulaşabilir ve bir iki dolar bile olsa destekte bulunabilirsiniz. Evet, diğer Indiegogo / Kickstarter projeleri gibi paranız karşılığında bir şey kazanmayacaksınız ama bir insanın hayatı kurtulabilir. Biz oyunculara "oyunlarda görüp adam öldürüyorlar" diye yafta vuran anaakım medya da görsün, biz oyuncular hepsinin aksine kan emmek yerine insanların hayatına değer veriyoruz.

Bir ayı kalan proje daha şimdiden $25.000'e ulaştı, kalan $10.000'i de yarına kadar toplayacağını tahmin ediyoruz. Ancak bu $35.000'lık kısım sadece ilk ameliyatı kapsıyor, yani aslında en önemli olanı. Gereken bir diğer ameliyatın maliyeti ise $25.000 ancak Chloe Sagal bunu dahil etmedi henüz. Belli mi olur, gerekenden daha fazla para toplanırsa, ikinci ameliyatını da karşılayabiliriz Sagal'ın. Dualarımız seninle.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 01:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Homesick'in yapımcısı yaşam mücadelesi veriyor
İlginizi Çekebilir